• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Η δύναμη του Marquez;
Μεγαλύτερη κι από αυτή των Rossi-Dorna!!
Νέα 20/11/2019 - 11:22

Τα νέα ότι ο Alex Marquez θα έπαιρνε τη θέση του Jorge Lorenzo είναι κάτι που ελάχιστοι θα περίμεναν πριν από μερικές ημέρες.

 

Κι όμως, αυτό είναι το «καυτό» θέμα συζήτησης στο paddock και γι’ αυτό μίλησε στο «αδερφό» gpone.com ο Carlo Pernat.

 

Κι αυτά που είχε να πει έχουν το ενδιαφέρον τους!

 

«Εδώ το θέμα είναι η δύναμη που έχει ο Marc Marquez στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα… είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί εδώ και 40 χρόνια».

 

«Δεν θυμάμαι κάποιον άλλο οδηγό της Honda με τόση δύναμη! Ο Lawson, o Rossi, ο Spencer, o Roberts… κανείς δεν άσκησε τόση επιρροή».

 

«Και μου φαίνεται παράξενο, για να είμαι ειλικρινής, που ένα Ιαπωνικό εργοστάσιο έχει έναν Ιάπωνα στο γκαράζ κι έχει να κάνει με τον Marc και την Ισπανική του συνοδεία».

 

«Προσωπικά θεωρούσα ότι η Honda θα πατούσε φρένο στην περίπτωση του Alex. Κέρδισε την Moto2 και είναι καλός οδηγός, αλλά θα προτιμούσα να τον έβλεπα στην LCR το 2020».


«Κι αυτό που θα ήθελα ήταν να δω τον Crutchlow στη θέση του Lorenzo. Ο Marc πίεσε πολύ για να έχει τον αδερφό του στην ίδια ομάδα».

 

«Πέρα απ’ αυτό, επαναλαμβάνω ότι δεν έχω ξαναδεί τέτοια κατάσταση εδώ και 40 χρόνια!»

 

«Ο Marc έχει περισσότερη δύναμη από τον Valentino κι αυτό καταντά ντροπιαστικό, ενώ στρίμωξε στη γωνία και την Dorna, που είχε υποσχεθεί στον Zarco θέση στη μεγάλη κατηγορία».

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 12:00

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Διαφορετικό πλαίσιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα