• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gigi: Έναν στόχο έχω μόνο!
Κι αυτός είναι να…
Νέα 03/02/2020 - 09:47

Μια ωραία ερώτηση δέχτηκε ο Gigi DallIgna, το αφεντικό του Ducati Corse, για το αν θα ήταν όνειρο γι’ αυτόν να είχε στο πλάι του έναν οδηγό όπως ο Marc Marquez.

 

Ο πανέξυπνος Ιταλός απέφυγε να απαντήσει με ένα Ναι ή Όχι, ωστόσο έδειξε με την απάντησή του το επίπεδο των φιλοδοξιών του.

 

Ο DallIgna ήρθε από την Aprilia στην Ducati το 2014 και από τότε οι μοτοσυκλέτες του έχουν πάρει 18 νίκες και με τον Dovi είναι στη 2η θέση του Πρωταθλήματος επί τρία συνεχόμενα χρόνια.

 

«Ξέρετε… ένας είναι ο στόχος ζωής που έχω», απάντησε ο Gigi στην ερώτηση που του έγινε για τον Marc.
 

«Έχω κερδίσει Τίτλους στα 125cc, στα 250cc και στα Superbike, αλλά ποτέ δεν έχω κερδίσει Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία».

 

«Αυτός, λοιπόν, είναι ο στόχος μου και μόνο αυτός: να πάρω το Πρωτάθλημα στο MotoGP. Έτσι, νομίζω ότι απάντησα στην ερώτησή σας».

 

Η Ducati είναι βέβαιο ότι ενδιαφέρεται για τον Marquez, όπως άλλωστε είχε ενδιαφερθεί και πριν από δυο χρόνια.

 

Όμως θα ήταν μια τεράστια έκπληξη αν ο Ισπανός έφευγε από την ομάδα του, την Repsol Honda, ειδικά τώρα που του έφεραν στο πλάι του τον αδερφό του.

 

Κι αν δεν μπορεί να πάρει τον Marc, σίγουρα θα κυνηγήσει έναν αναβάτη που θα έχει την ικανότητα να κερδίσει τον Ισπανό, μόνο που οι επιλογές του μειώθηκαν γρήγορα-γρήγορα.

 

Στο στόχαστρο των κόκκινων ήταν τόσο ο Vinales, όσο και ο Quartararo, όμως και οι δυο υπέγραψαν πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος μήνας του νέου έτους, με την εργοστασιακή Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo θα μπει αύριο στην πίστα

« Προηγούμενο άρθρο

H Aprilia RS-GP 2020 στην Σεπάνγκ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα