• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το ηλεκτρονικό όργανο μέτρησης Slacker V2 μόνο 125€ !
Από την eXTra products
Νέα Αγοράς 26/05/2020 - 11:32

   

 

Τώρα το Slacker V2 Μόνο 125€ (απο 176€) 

Το να ελέγχετε και να αλλάζετε τακτικά τη ρύθμιση των αναρτήσεών σας ανάλογα με τις συνθήκες είναι το κλειδί για να απολαύσετε τη μέγιστη απόδοση και την ασφάλεια ότι, οι αναρτήσεις σας λειτουργούν, όπως πρέπει.

Πάρτε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας στα χέρια σας με το νέο ηλεκτρονικό όργανο μέτρησης Sag SLACKER V2 (Δεύτερης Γενιάς)

Βελτιώστε δραστικά το χειρισμό της μοτοσυκλέτας σας, ρυθμίζοντας μόνοι σας το Sag!

Eίναι το πιο απλό και ταυτόχρονα το πιο σημαντικό βήμα στη ρύθμιση των αναρτήσεων για το βάρος σας και τη χρήση που κάνετε.

Σε γρήγορες διαδρομές ρυθμίστε περισσότερο Sag για σταθερότητα, ενώ σε σταθερές ταχύτητες λιγότερο Sag για ευκολότερο χειρισμό.

Μόλις μάθετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές, θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά μπορείτε να χειρίζεστε τη μοτοσυκλέτα σας.

Κάντε συχνό έλεγχο και μετρήστε πάντα σύμφωνα με το εγχειρίδιο του κατασκευαστή ή το σύστημα μέτρησης του Slacker.

 

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν εδώ

 

Επόμενο άρθρο »

Δικαιώθηκε η Piaggio για τη μοναδικότητα της Vespa

« Προηγούμενο άρθρο

Νικητής του διαγωνισμού Custom Rumble

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ