• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Jack Miller στην εργοστασιακή Ducati!
Υπέγραψε για το 2021 με τους κόκκινους
Νέα 27/05/2020 - 13:11

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ducati ανακοίνωσε ότι θα έχει τον Jack Miller ως έναν από τους δυο αναβάτες της για το 2021 και μετά.

 

Ήταν μια προδιαγεγραμμένη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και το μόνο που έλειπε ήταν η υπογραφή του αναβάτη και η διευθέτηση κάποιων τελευταίων λεπτομερειών.

 

Όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Miller υπέγραψε με την Ducati για το 2021, με την ομάδα να έχει δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου και για το 2022.

 

Ο Miller, ο μόνος στη σύγχρονη εποχή του MotoGP που ανέβηκε από την Moto3 απευθείας στη μεγάλη κατηγορία το 2015 (μόλις 20 ετών τότε), πήγε στην Ducati το 2018 και συγκεκριμένα στην Pramac.

 

Ο ίδιος, πολύ χαρούμενος με τα νέα της συμφωνίας του, δήλωσε:

 

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Paolo Campinoti, τον Franscesco Guidotti και όλους τους ανθρώπους της Pramac για τη στήριξή τους».

 

«Είναι τιμή για εμένα που θα συνεχίσω την καριέρα μου με το εργοστάσιο του Borgo Panigale και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους, τον Claudio, τον Gigi κτλ που μου έδωσαν αυτή την καταπληκτική ευκαιρία».

 

«Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τους Αγώνες και πάλι και είμαι έτοιμος να δεσμευτώ 100% στη μεγάλη ευθύνη του να είμαι εργοστασιακός οδηγός για την Ducati».

 

Από την πλευρά του, ο Claudio Domenicalli, ο CEO της Ducati, είπε:

 

«Από τη στιγμή που πήγε στην Pramac βελτιωνόταν σταθερά και απέδειξε ότι είναι ένας από τους πιο γρήγορους και ταλαντούχους αναβάτες της κατηγορίας».

 

«Επομένως είμαστε χαρούμενοι που συμφώνησε να οδηγεί τη μοτοσυκλέτα μας για το 2021. Είμαστε βέβαιοι ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να παλεύει για τις θέσεις που έχουν σημασία».

 

«Αυτό θα γίνει από φέτος ήδη, με την ομάδα της Pramac, ενώ θα κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά τη νέα χρονιά, με την υποστήριξη της εργοστασιακής ομάδας».

Επόμενο άρθρο »

O Alex Lowes συνεχίζει στο WSBK με την Kawasaki και το ‘21

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστροφή στις πίστες για την KTM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα