• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Ο Dovi δεν θέλει πια ν’ αγωνίζεται!
Σ’ αυτό είναι που διαφέρει από τον Rossi!
Νέα 22/06/2020 - 10:47

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα ξεκινήσει ο μαραθώνιος της νέας σεζόν και οι αναβάτες με τις ομάδες θα επιστρέψουν στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Πέρα από τη δράση, που όλοι την περιμένουμε με ανυπομονησία, μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον για τα εκκρεμή μεταγραφικά θέματα.

 

Ο Petrucci φαίνεται ότι μπορεί να πάει στην ΚΤΜ, ο Rossi είναι σε συζητήσεις με την Petronas ενώ και ο Dovizioso δεν έχει ανακοινώσει το τι θα κάνει τη νέα χρονιά.

 

Από την άλλη περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι ο Alex Marquez θα πάει στην LCR Honda και τη θέση του θα πάρει ο Pol Espargaro, ενώ ακόμα άγνωστο είναι το τι θα κάνει ο Cal Crutchlow!

 

Για πολλά από αυτά τα ζητήματα μίλησε ο γνωστός μάνατζερ στο paddock, ο Carlo Pernat.

 

«Πρέπει να πω ότι ο Vergani (σ.σ. μάνατζερ του Petrux) έκανε μια υπέροχη κίνηση με την ΚΤΜ. Θεωρώ ότι κατά 80% είναι κλεισμένη συμφωνία».

 

«Η περίπτωση του Dovizioso όμως είναι περισσότερο περίπλοκη, μιας και έχει μόνο δυο επιλογές: να μείνει στην Ducati ή να σταματήσει τους Αγώνες. Πνευματικά είναι κουρασμένος κι αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις του».

 

«Από την άλλη ο Valentino τρέμει και μόνο στην ιδέα του να σταματήσει. Ο Dovi θέλει να το κάνει. Ίσως η καλύτερη λύση για τον Andrea να είναι ένα μονοετές συμβόλαιο».

 

Για την περίπτωση του Andrea Iannone, που ακόμα περιμένει την τελική απόφαση του CAS, σχολίασε: «Αν ήμουν η Aprilia θα έπαιρνα τον Cal Crutchlow για ένα χρόνο».

 

«Πάντως αυτό που γίνεται με τον Iannone και την Aprilia είναι ντροπή… δεν μπορείς να τους κρατάς δέσμιους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Φοβάμαι ότι η όλη υπόθεση θα τραβήξει μέχρι τον Αύγουστο».

 

Μίλησε και για τον Jorge Lorenzo: «Δεν πρέπει να τον ξεχνά κανείς. Είναι Πρωταθλητής. Έχει δυνατό χαρακτήρα και μυαλό και σίγουρα, αν το θέλει, θα βρεθεί μια θέση γι’ αυτόν ώστε να επιστρέψει».

 

Και μετά προέκυψε το όνομα του Valentino Rossi: «Ο Rossi θα είναι στην ομάδα της Petronas και θα παλεύει για τον Τίτλο το 2021. Η Yamaha δεν θα τον αφήσει».

 

«Βέβαια υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες αλλά και το θέμα με την ομάδα του. Στο τέλος, όμως, πιστεύω ότι ο Fabio θα πάρει τους δικούς του στην Yamaha και το ίδιο θα κάνει και ο Rossi».

 

Μιλώντας για τον Fabio Quartararo, τον ρώτησαν αν πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τον Marc Marquez.

 

«Όχι. Ο Marc είναι ο δυνατότερος όλων και το μόνο πράγμα που μπορεί να τον κάνει να αποσυντονιστεί είναι η περίπτωση του αδερφού του».

 

Όσο για το ποιους αναβάτες δεν θα υπέγραφε ποτέ, είπε: «Τον Abraham και τον Rabat. Με αυτούς ποτέ δεν θα έπαιρνα αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

Ο Doohan μιλά για τους Miller, Rossi και Al. Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Θέλει οπαδούς στα πρώτα GP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα