• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Repsol και Honda ανανέωσαν τη συνεργασία τους
Διετής επέκταση του μεταξύ τους συμβολαίου
Νέα 22/10/2020 - 10:27

Η συνεργασία Repsol και Honda είναι μια από τις πιο μακροχρόνιες στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δεδομένου ότι κρατάει από το 1995!

 

Από εκείνη τη χρονιά, το «δίδυμο» των επιτυχιών μετρά 15 Τίτλους στο Πρωτάθλημα των οδηγών, με αναβάτες όπως ο Doohan, o Criville, ο Rossi, ο Hayden, ο Stoner και ο Marc Marquez.

 

Το προηγούμενο διάστημα ακούγονταν φήμες στο paddock ότι αυτή η συνεργασία θα σταματούσε φέτος και ότι το HRC στρεφόταν προς την Red Bull για βασικό του χορηγό.

 

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ίσχυε τελικά και πριν από λίγα 24ωρα η Honda επιβεβαίωσε ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Repsol για άλλα 2 χρόνια.

 

«Είναι πάντα πολύ ωραίο συναίσθημα όταν ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με την Repsol και αυτή τη φορά για δυο χρόνια».

 

«Μαζί έχουμε καταφέρει σημαντικές επιτυχίες και η συνεργασία μας είναι κάτι το μοναδικό στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

 

«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ένας για να ξεπερνάμε τις όποιες δυσκολίες που μας παρουσιάζονται. Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά μαζί με την Respol παλέψαμε για τους στόχους μας».

 

«Ανυπομονούμε για τη συνέχιση της συνεργασίας μας, ώστε να γράψουμε κι άλλες σελίδες επιτυχιών στην ιστορία των Grand Prix», δήλωνε ο Πρόεδρος του HRC, Yoshishige Nomura.

 

Το 2020 είναι η χειρότερη χρονιά για την Honda στο MotoGP, αφού με την απουσία του Marc Marquez η ομάδα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βάθρο.

 

Χάρη στην αγωνιστική άνοδο του Alex Marquez όμως, το HRC έχει καταφέρει να πάρει 2 βάθρα στους τελευταίους Αγώνες.

 

Τη θέση του Alex θα πάρει ο Pol Espargaro το 2021, ενώ ο Marc Marquez δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση πριν το διπλό Αγώνα στην Valencia.

Επόμενο άρθρο »

Γιατί ο Redding είναι εκνευρισμένος με την Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

«Φοβήθηκε» τις Suzuki ο Morbidelli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα