• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γιατί ο Redding είναι εκνευρισμένος με την Ducati;
Νέα 22/10/2020 - 13:37

Λίγο πριν τον τελευταίο Αγώνα της σεζόν για τα SBK-Motul, η Ducati ανακοίνωσε την απόφασή της να αντικαταστήσει τον Chaz Davies με τον Michael Ruben Rinaldi.

 

Ο Rinaldi θα δουλέψει με τον Scott Redding στην εξέλιξη της Panigale τη νέα σεζόν, ενώ ο 34χρονος Davies – 3ος φέτος στο Πρωτάθλημα – κινδυνεύει να μείνει χωρίς ομάδα.

 

Την κίνηση αυτή της Ducati αμφισβήτησε πάντως ο Redding, ο οποίος θεωρεί πως θα υπάρξουν δυσκολίες στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας με τον νέο του ομόσταυλο.

 

«Θα κάνει τη δουλειά μου πιο δύσκολη στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας», έλεγε ο Redding. «Ήταν καλό που είχα τον Chaz δίπλα μου στο γκαράζ».

 

«Είχαμε καλή σχέση, είμαστε και οι δυο υψηλόσωμοι και είχαμε τα ίδια προβλήματα άρα και τον ίδιο στόχο με την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας».

 

«Με τον Rinaldi είμαστε διαφορετικοί… κοιτάζω καμιά φορά την τηλεμετρία του και είναι τόσο διαφορετικός που δεν υπάρχει καν η δυνατότητα σύγκρισης».

 

«Οπότε τώρα η Ducati έχει πρόβλημα… έχει εμένα που με πιστεύει ότι μπορώ να πάρω τον Τίτλο κι έχει και τον Rinaldi. Πρέπει να δει ποια κατεύθυνση θα πάρει».

 

«Αν δεν ακολουθήσουν τη δική μου κατεύθυνση θα τσαντιστώ γιατί δούλεψα πολύ σκληρά φέτος να μας φέρω εδώ που είμαστε και πίστευα ότι με τον Chaz θα κάναμε μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα για υψηλόσωμους και μη αναβάτες».

 

«Επομένως δεν συμφωνώ με την απόφασή τους… αλλά πρέπει να το δεχτώ».

 

«Η σχέση που έχω με τον Chaz έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα στο γκαράζ. Μιλούσαμε ανοιχτά, δεν κρύβαμε τίποτα και μια τέτοια σχέση είναι δύσκολο να βρεις και μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα στη χρονιά».

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Ο Rossi παλιά ήταν «δολοφόνος»

« Προηγούμενο άρθρο

Repsol και Honda ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα