• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Ο Rossi παλιά ήταν «δολοφόνος»
Τώρα με λυπεί που μια θέση στην 5άδα είναι σαν νίκη
Νέα 22/10/2020 - 18:46

Ο Valentino Rossi θα συνεχίσει να κοσμεί με την παρουσία του το σχηματισμό εκκίνησης της μεγάλης κατηγορίας για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

 

Ο Ιταλός πρόσφατα – μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις – υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Petronas Yamaha για το 2021.

 

Στο Grand Prix της Jerez 2 φέτος πήρε το πρώτο του βάθρο και ακολούθησαν άλλες δυο θέσεις μέσα στην πεντάδα σε Τσεχία και Αυστρία 1.

 

Λίγο πριν τον πρώτο Αγώνα στην Aragon, ο Vale διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 με αποτέλεσμα να χάσει το GP του περασμένου Σ/Κ αλλά και αυτό που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Casey Stoner υπογραμμίζει πως ο Rossi «…φαίνεται να δυσκολεύεται να κερδίζει Αγώνες» καθώς τον ρώτησαν να σχολιάσει την απόφαση του Ιταλού να παραμείνει για μια ακόμη χρονιά στο MotoGP.

 

«Όλα εξαρτώνται από τον Valentino», πρόσθεσε. «Αν ακόμα το διασκεδάζει κι έχει την ταχύτητα, είναι καταπληκτικό».

 

«Για μένα, όταν αγωνιζόμουν απέναντι στον Valentino είχα αντίπαλό μου έναν νικητή… έναν “δολοφόνο” μέσα στην πίστα. Έκανε τα πάντα για να κερδίσει».

 

«Τώρα όμως μια θέση στην πεντάδα ή ένα βάθρο είναι σαν νίκη γι’ αυτόν και αυτό είναι κάτι που με λυπεί. Φαίνεται ότι δυσκολεύεται τώρα να κερδίζει Αγώνες».

 

Στη συνέχεια ο Stoner μίλησε και για τον Marc Marquez, η απουσία του οποίου φέτος από το Πρωτάθλημα, έχει φέρει ένα πραγματικό «χάος», όπως λέει ο Αυστραλός!

 

«Για την ώρα κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον Marc. Το λέω εδώ και καιρό τώρα: ο Marc μπορεί να χάσει μόνο από τον εαυτό του».

 

«Από τη στιγμή που τραυματίστηκε και δεν συμμετέχει, το Πρωτάθλημα έχει μείνει χωρίς τον ηγέτη του και έχει μετατραπεί σε χάος».

 

«Οι βαθμοί που έχουν πάρει όλοι είναι λίγοι κι αυτό επειδή δεν είναι σταθεροί. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε όταν επιστρέψει αν θα επιστρέψει και η κανονικότητα».

Επόμενο άρθρο »

Υπέγραψε νέο «πολυετές» συμβόλαιο ο Taka!

« Προηγούμενο άρθρο

Γιατί ο Redding είναι εκνευρισμένος με την Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα