• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κινητήρας Honda Moto2: 140 ίππους τελικά!
Ο Mike Webb, τεχνικός υπεύθυνος του πρωταθλήματος, αποκαλύπτει
Νέα 02/03/2010 - 17:15

Πολλή η συζήτηση που έχει γίνει για το νέο μοτέρ της Honda, την απόδοσή του, το πόσο θα βολέψει τους αναβάτες κ.λπ. Ο πλέον αρμόδιος για το θέμα, Mike Webb, o τεχνικός υπεύθυνος του πρωταθλήματος, σχολίασε τα μέχρι τώρα δεδομένα του κινητήρα στις επίσημες δοκιμές 125/Moto2 στην Valencia και αποκάλυψε:

“Είναι ένα μοτέρ βασισμένο σ' εκείνο του Honda CBR600. Τα τρια βασικά του χαρακτηριστικά είναι η αξιοπιστία – πάνω απ' όλα – ανταγωνιστικότητα και ίδιο επίπεδο απόδοσης για όλους. Η ιπποδύναμή του είναι περίπου 140ίπποι και απ' όσα είδαμε μέχρι τώρα στις δοκιμές μπορώ να σας πω ότι θα είναι μια συναρπαστική χρονιά για την Moto2.

Μίλησα με μερικούς από τους επικεφαλής μηχανικούς των ομάδων και όλοι ήταν ικανοποιημένοι. Τα μοτέρ είναι καινούργια, άστρωτα και θα 'ανοίξουν' λίγο μετά από κάμποση χρήση. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία των πραγμάτων. Είχαμε ελάχιστα προβλήματα και τα γυρολόγια είναι καλά. Μέχρι τώρα οι αναβάτες είναι σχεδόν μόνο ένα δευτερόλεπτο πιο αργοί απ' ό,τι ήταν με τους κινητήρες των 250cc – και μιλάω για χρόνους αγώνα. Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι κάνει και λίγη ψύχρα” κατέληξε ο Webb.

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές 125/Μoto2: Ο Kenny Noyes ταχύτερος

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Φωτογραφίες του κινητήρα της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα