• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ο Rossi μπορεί να τα καταφέρει καλά και στη Formula 1!»
Ο Patrick Head μιλάει για τα MotoGP και τον Rossi
Νέα 04/03/2010 - 11:31

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε κορυφαίο περιοδικό που ασχολείται με το χώρο της Formula 1, o Patrick Head, συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης -μαζί με τον Sir Franck Williams- της Williams F1 Team, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα MotoGP και κυρίως για τον Valentino Rossi.

Ο Βρετανός δηλώνει λάτρης του σπορ και όποτε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, παρακολουθεί αγώνες από κοντά.

«Πραγματικά μου αρέσουν τα MotoGP και όποτε μπορώ παρακολουθώ αγώνες από κοντά, αν και αυτό είναι πολύ δύσκολο λόγω δουλειάς. Είναι ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό σπορ όπου μπορείς εύκολα να διακρίνεις τα διαφορετικά στιλ των αναβατών», είπε χαρακτηριστικά ο Head.

Όσο για το κεφάλαιο Valentino Rossi, o Βρετανός έπλεξε το εγκώμιο του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή και τόνισε πως θα μπορούσε κάλλιστα να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη Formula 1 σημειώνοντας μάλιστα πολύ καλά αποτελέσματα.

«Ο Rossi είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και το γεγονός ότι στις δοκιμές που έκανε με μονοθέσιο της Formula 1 ήταν μόλις μισό δευτερόλεπτο πιο αργός δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει καλά στη Formula 1. Αν περνούσε στη Formula 1, είμαι σίγουρος ότι αυτό το μισό δευτερόλεπτο θα εξαφανιζόταν πολύ γρήγορα. Είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος οδηγός...», είπε χαρακτηριστικά.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Williams F1 Team είναι μια από τις πλέον πετυχημένες ομάδες στην ιστορία της Formula 1, με 9 Πρωταθλήματα κατασκευαστών, 7 Πρωταθλήματα οδηγών, 113 νίκες και 125 pole positions.

Επόμενο άρθρο »

Leon Haslam: Ένας... παλιό – νέος στα WSBK

« Προηγούμενο άρθρο

Oι Ιταλοί ψηφίζουν: «Ο Rossi στη Ducati το 2011»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα