• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marini: Θα προσπαθήσω να κερδίσω τον Vale!
Κι εκείνος εμένα!
Νέα 18/02/2021 - 14:55

Η φετινή είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον Luca Marini, τον ετεροθαλή αδελφό του Valentino Rossi, ο οποίος θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία. «Δεν θα την ξεχάσω ποτέ», έλεγε ο Ιταλός στην παρουσίαση των οδηγών της SKY VR46. «Και όχι μόνο στην καριέρα μου, αλλά και σε όλη μου τη ζωή».

 

Το γεγονός ότι θα αγωνίζεται μαζί με τον αδερφό του, του Valentino Rossi, είναι αυτό που (επίσης) κάνει τόσο ιδιαίτερη αυτή τη χρονιά. Πολλοί τον ρωτούν τι συμβουλές του δίνει ο Vale και ο Luca απαντά: «Φέτος οι συμβουλές του θα είναι περισσότερο χρήσιμες παρά ποτέ. Αλλά πρέπει να δοκιμάσω τα λάστιχα, τα φρένα… αν δεν τα δεις μόνος σου δεν έχει νόημα. Σίγουρα θα ρωτήσω πολλά πράγματα τον Vale. Άλλωστε είναι σ’ αυτή την κατηγορία πολλά χρόνια. Όμως είμαι εγώ που θα πρέπει να βγω στην πίστα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν είναι ότι όσο περισσότερες συμβουλές δεχτώ, τόσο καλύτερος θα γίνω».

 

Μέσα στην πίστα δεν θα είναι τα μόνα αδέρφια που θα δώσουν μάχες μεταξύ τους. «Φυσικά και με επηρεάζει το ότι θα μάχομαι ενάντια στον Vale. Θα το σκέφτομαι, αλλά είναι τόση η δουλειά που θα έχουμε που όλα τα άλλα θα είναι δευτερεύοντα. Αν έχω την ευκαιρία θα προσπαθήσω να τον κερδίσω. Όπως κι εκείνος άλλωστε».

 

Τον ρώτησαν αν μετανιώνει για κάτι από το παρελθόν και ο Marini αποκρίθηκε: «Ναι… πίστευα ότι ήμουν δυνατός και ότι θα μπορούσα να πάρω έναν Τίτλο. Αλλά το ότι ήμουν δεύτερος πέρυσι δεν σημαίνει ότι η σεζόν αυτή δεν ήταν σημαντική. Τώρα όμως αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει. Το άθλημά μας είναι δεμένο στο παρόν και όχι στο παρελθόν».

 

Ποιος είναι ο σημαντικός άνθρωπος πίσω από τις επιτυχίες του; «Πολλά οφείλονται στη σκληρή δουλειά μου. Σίγουρα είναι η οικογένεια… ο πατέρας μου, η μητέρα μου, ο αδερφός μου, αλλά και η κοπέλα μου που είναι μέλος της οικογένειας τώρα. Φυσικά και η VR46, μιας και με τα άλλα παιδιά πιέζουμε τους εαυτούς μας για να ξεπερνάμε τα όρια».

 

Στη συνέχεια τον ρώτησαν ποια είναι η σημαντικότερη βελτίωση που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια και ποιο θεωρεί ότι θα είναι το πιο μεγάλο εμπόδιο στη μεγάλη κατηγορία. «Έχω βελτιωθεί σε όλους τους τομείς: στην οδήγησή μου, στη δουλειά, στην προσέγγιση στις κατατακτήριες, στον αγώνα. Έχω δουλέψει στα πάντα. Όσο για το μεγαλύτερο εμπόδιο; Δεν είναι ένα. Όταν ανεβαίνεις κατηγορία έχεις πολλά να μάθεις, όπως τα ηλεκτρονικά ή τα ελαστικά αλλά και τη δύναμη. Σ’ αυτά θα δουλέψω πρώτα».

Επόμενο άρθρο »

Video: Ο Marc παραλαμβάνει το δώρο του από το Fan Club του!

« Προηγούμενο άρθρο

Το σπέσιαλ δώρο του Fan Club του Marquez για τα γενέθλιά του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα