• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Toshihiro Suzuki είναι ο νέος πρόεδρος της Suzuki
Από την 1/4/2021
Νέα Αγοράς 27/02/2021 - 23:31

Σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση της Suzuki

Στη συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της της Suzuki που έγινε στις 24 Φεβρουαρίου πάρθηκαν αποφάσεις για αλλαγές και προτάσεις αλλαγών στη διοίκηση της εταιρίας για το διάστημα 2021 – 2026.

Σημαντικότερη απο της αλλάγες ειναι η αποχώρηση και συνταξιοδότηση προέδρου Osamu Suzuki και η αντικατάστασή του από τον γιο του Toshihiro Suzuki.

Ο Osamu Suzuki 91 ετών κατείχε τη θέση του προέδρου της εταιρίας από το 1978 και θεωρείται ο άνθρωπος που έκανε την Suzuki έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων με σημαντικότερη κίνηση την επέκταση στην αγορά της Ινδίας με την Maruti Suzuki India Ltd.

Ο Toshihiro Suzuki 61 ετών είχε μέχρι τώρα τη θέση του προέδρου της Suzuki Motor Corp άλλα και θέσεις στο Δ.Σ. των εταιριών Sala Energy Co., Ltd., Maruti Suzuki India Ltd., Suzuki Egypt SAE και Shizuoka FM Broadcasting Co. Ltd.

Οι προτάσεις για αυτές τις αλλαγές θα έχουν ισχύ από 1 Απριλίου, αν και τυπικά το τελικό οκ θα δωθεί από την 155η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα γίνει τον Ιούνιο.

 

Κεντρική φωτογραφία θέματος απο https://www.wikidata.org

 
 
 
 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Η CFMOTO πρωταθλητής των πωλήσεων ATV στην Ελλάδα

« Προηγούμενο άρθρο

Δελτίο Τύπου της ΛΕΜΟΤ για τις εκλογές στην ΑΜΟΤΟΕ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα