• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rivola: H πιο σημαντική χρονιά της Aprilia
Σε ένα μήνα θα ξέρουμε...
Νέα 04/03/2021 - 20:11

Ο Massimo Rivola είναι εδώ και δύο χρόνια ο επικεφαλής της Aprilia, προςερχόμενος από την Ferrari. Μίλησε και ο ίδιος σε διαδικτυακή συνέντευξη με τους δημοσιογράφους και με τον Δημήτρη Διατσίδη, με τον οποίο έχει οδηγήσει στο Mugello την κορυφαία μοτοσυκλέτα παραγωγής της μάρκας. Στη συνέντευξη, όπως και ο Romano Albesiano νωρίτερα, αναφέρθηκε βέβαια στην απώλεια του Fausto Gresini και είπε ότι η ομάδα στηρίζεται και έχει μηχανικούς τους μηχανικούς του Gresini και με αυτούς – που τους αισθάνεται σαν οικογένεια – θα ήθελε να συνεχίσουν και του χρόνου που η ομάδα θα είναι αυτόνομα εργοστασιακή. 

“Από τεχνική άποψη δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα το 2022, αν έχουμε μόνο την εργοστασιακή ομάδα που θα βασίζεται σε αυτούς τους μηχανικούς. Αν έχουμε όμως και δορυφορική ομάδα, τότε θα αλλάξουν πολλά.”

“Είναι η πιο σημαντική χρονιά για μας, γιατί από το επίπεδό μας θα εξαρτηθούν πολλά. Αν πάμε καλά θα μας ζητήσει κάποια ομάδα να γίνει δορυφορική μας και τότε θα έχουμε 4 μοτοσυκλέτες, που θα αυξήσει και το συνολικό μπάτζετ. Από την άλλη μεριά αν πάμε καλά θα δείξουμε ότι και με μικρό μπάτζετ μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα...” 

Εδώ να πούμε ότι το Ιταλικό εργοστάσιο έχει περίπου το 1/5 του μπάτζετ της Honda, που είναι το μεγαλύτερο από όλες τις εταιρίες και φτάνει τα 100 εκατομμύρια το χρόνο!

“Σε ένα μήνα θα ξέρουμε, από το πως θα πάμε στις δοκιμές και στους πρώτους Αγώνες της χρονιάς. Μετά θα πρέπει να κάνουμε τις συζητήσεις μας και να πάρουμε τις αποφάσεις για το αν θα προχωρήσουμε σε κατασκευή 4 μοτοσυκλετών, που θα είναι οριακά από χρόνο αν πάρουμε την απόφαση το καλοκαίρι”.

“Ο κινητήρας εξακολουθεί να είναι το αδύνατο σημείο μας, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι κάτι θα κάνουμε φέτος...”, είπε ο άνθρωπος που έφερε από την Ferrari τον μηχανικό Luca Marmorini, ως σύμβουλο, που βοήθησε στο να αποκτήσει το μοτέρ ροπή, όπως ανέφερε και ο Albesiano!

O Rivola απάντησε και σε ερώτησή μας για το αν μιλάει με την ομάδα VR|46 του Valentino Rossi για την περίπτωση να είναι αυτή η δορυφορική τους το 2022: “μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο και να επιστρέψει ο Valentino στην ομάδα με την οποία πήρε τους δύο πρώτους Παγκόσμιους Τίτλους. ¨ομως αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο ανταγωνιστική θα είναι η μοτοσυκλέτα μας φέτος. Σε ένα μήνα θα ξέρουμε περισσότερα και γι αυτό”, κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Hernandez: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι!

« Προηγούμενο άρθρο

Albesiano: H Aprilia βελτιώθηκε πολύ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα