• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hernandez: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι!
Για όταν επιστρέψει στις πίστες ο Marc!
Νέα 05/03/2021 - 11:11

Το 2020 ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για την Repsol Honda. Χωρίς τον Marquez στις πίστες, η ομάδα δεν πήρε ούτε μία νίκη στο Πρωτάθλημα, ενώ η επιστροφή του στη δράση είναι άγνωστο το πότε θα γίνει, μας και ακόμη αναρρώνει από το τρίτο χειρουργείο που έκανε τον προηγούμενο Δεκέμβρη στο χέρι του. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βρίσκεται στα τεστ του Qatar. Στο πλευρό του Ισπανού, σε όλες του τις επιτυχίες στη μεγάλη κατηγορία, ήταν πάντα ο αρχιμηχανικός του ο Santi Hernandez, ο οποίος παραδέχεται ότι λόγω της μεγάλης απουσίας του από τις πίστες, θα χρειαστεί μία διαφορετική προσέγγιση για τον Marc όταν επιστρέψει.

«Η προσέγγιση φέτος θα είναι διαφορετική, σε σχέση με το παρελθόν, διότι θα λείπει για πάνω από ένα χρόνο. Πρώτα-πρώτα πρέπει να δούμε πώς θα είναι η κατάσταση του σώματός του και βέβαια πώς θα νιώθει και πάνω στη μοτοσυκλέτα, που είναι και το πιο σημαντικό. Όταν όμως δουλεύεις με έναν οδηγό όπως ο Marc, πάντα πρέπει να προσπαθείς να παλεύεις για τον Τίτλο. Βέβαια τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, αλλά ο ίδιος ο Marc πιστεύω ότι θα σκέφτεται τον Τίτλο. Για την ομάδα γενικότερα και για το HRC δεν υπάρχει κάποια αλλαγή. Φυσικά και θέλουμε ο Marquez να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό, γιατί είναι ο οδηγός μας. Όμως είμαστε χαρούμενοι και με τον Stefan, που έκανε πέρυσι πάρα πολύ καλή δουλειά. Μαζί του Θα προσπαθήσουμε τώρα στην αρχή να κατανοήσουμε τα νέα πράγματα που έχουμε για αυτή τη χρονιά. Θα πρέπει να ετοιμάσουμε και να ρυθμίσουμε πολλά από αυτά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για όταν επιστρέψει ο Marc, ώστε να του δώσουμε το καλύτερο δυνατό πακέτο».

Η Repsol Honda είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, με τον Hernandez να είναι σε αυτήν από το 2013. Όταν τον ρώτησαν τι σημαίνει να εργάζεσαι για μία τέτοια ομάδα, απάντησε: «Όπως έχω πει πολλές φορές, όταν ήμουν μικρός παρακολουθούσα τους Αγώνες και την ομάδα της Honda. Είναι η καλύτερη στην κατηγορία και αποτελεί ένα όνειρο να δουλεύεις μαζί τους. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος! Θέλω να ευχαριστήσω για όλα όσα έκαναν πέρυσι. Ήταν μία δύσκολη χρονιά με τον Covid και μας σεβάστηκαν και μας βοήθησαν όλους».

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli για Marc Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Rivola: H πιο σημαντική χρονιά της Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα