• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli για Marc Marquez
Ένας τόσο σοβαρός τραυματισμός έχει συνέπειες!
Νέα 05/03/2021 - 12:21

Με την εκκίνηση της νέας χρονιάς να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, οι αμφιβολίες για το αν θα είναι στους πρώτους Αγώνες ο Marc Marquez παραμένουν. Ο Franco Morbidelli, ένας από τους διεκδικητές του Τίτλου φέτος, μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον τραυματισμό του συναθλητή του, λέγοντας: «Ήταν ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός, μιας και δεν θυμάμαι κάποιον άλλον να χάνει έναν ολόκληρο χρόνο από τη δουλειά του… δεν θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Επομένως θα είναι δύσκολο να επιστρέψει και να είναι αμέσως σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν θα είναι και αδύνατο όμως».

Τα πρώτα χειμερινά τεστ θα γίνουν αυτή την εβδομάδα στην πίστα Losail, στο Qatar, χωρίς την παρουσία του Marc Marquez. Ο Morbidelli μπορεί να μην ξέρει ακριβώς  τις λεπτομέρειες για τον τραυματισμό πιστεύει όμως ότι το πνευματικό κομμάτι είναι αυτό που θα φανεί δυσκολέψει τον Ισπανό.

«Αν μπω στη θέση του, δεν ξέρω βέβαια πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός και δεν ξέρω βέβαια τον πόνο που έχει και γενικά λεπτομέρειες για τον τραυματισμό και έτσι δεν μπορώ να κρίνω. Αν μπω όμως, γι’ αυτό που μπορώ να μιλήσω είναι το κομμάτι που αφορά στο μυαλό. Ξέρω ότι ένας τόσο σοβαρός τραυματισμός σίγουρα έχει συνέπειες μέσα στο μυαλό σου, διότι στο κάτω-κάτω είμαστε άνθρωποι. Θυμόμαστε και αυτό είναι που μας έχει φέρει μπροστά στο κομμάτι της εξέλιξης. Θυμόμαστε πράγματα και το να παλέψεις απέναντι σε κάτι τόσο μεγάλο είναι δύσκολο. Από την άλλη βέβαια, είναι σκληρός. Είναι δυνατός τόσο ως αθλητής όσο και ως άνθρωπος κι έτσι δεν βλέπω το λόγο να μην καταφέρει να επιστρέψει στην ίδια κατάσταση που ήταν και πριν».

Επόμενο άρθρο »

Aurin: Ο Pol δεν είναι rookie!

« Προηγούμενο άρθρο

Hernandez: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα