• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Τα έργα προχωρούν
Σχεδόν έτοιμη η πίστα
Νέα 10/03/2010 - 19:47

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχουν τελειώσει οι εργασίες με την νέα χάραξη και τους βελτιωμένους χώρους για τους θεατές.

Το MotoGP θα κάνει στάση στην πίστα του Northamptonshire τον Ιούνιο, 24 ολόκληρα χρόνια μετά τον τελευταίο αγώνα που έγινε εκεί (τον οποίο κέρδισε ο Wayne Gardner). Τα χρήματα που επενδύθηκαν είναι αρκετά, με απώτερο σκοπό να δημιουργηθεί μια σύγχρονη, ασφαλής και θεαματική πίστα:

 

“Δουλεύουμε νυχθημερόν ακόμα και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες για να προλάβουμε. Πηγαίνουμε αρκετά καλά, ειδικά τα καινούργια κομμάτια της χάραξης, Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στις εξόδους διαφυγής και στους χώρους για τους θεατές – φτιάχνουμε και νέα πρανή. Βεβαίως υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Το αγωνιστικό κομμάτι θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος Μαρτίου και τα υπόλοιπα συμπληρωματικά έργα, κάποιες κτιριακές εγκαταστάσεις για παράδειγμα, θα συνεχιστούν και μετά” δήλωσε ο Richard Philips, διευθύνων σύμβουλος της “Silverstone Circuits Limited”.

 

Ο αγώνας του MotoGP στην πίστα του Silverstone ονομάζεται επισήμως AirAsia British Grand Prix και θα γίνει 18 – 20 Ιουνίου.

Επόμενο άρθρο »

Mapfre Aspar Team: Οι δύο όψεις του νομίσματος

« Προηγούμενο άρθρο

Η ΤΑΡ λέει όχι στους μοτοσυκλετιστές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα