• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mapfre Aspar Team: Οι δύο όψεις του νομίσματος
Νέα 10/03/2010 - 20:24

Aνάμεικτα αποτελέσματα και συναισθήματα για την ομάδα Mapfre Aspar με την ολοκλήρωση των επίσημων δοκιμών Moto2/125 στην Jerez.

Ο Julián Simón έψαχνε λύσεις τόσο για το στεγνό όσο και για το βρεγμένο και πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της τελευταίας μέρας στο box της ομάδας:

“Έκανα μόλις 3 κανονικούς γύρους σήμερα [Δευτέρα]. Όταν βγήκα στην πίστα διαπίστωσα ότι το μοτέρ δεν δούλευε σωστά. Δεν έβγαζε την δύναμή του ομαλά. Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις, αλλά μάταια. Πρακτικά χάσαμε δύο μέρες και είναι κρίμα γιατί λειτουργούμε καλά σαν ομάδα. Είναι πάντως θέμα χρόνου να λύσουμε τα προβλήματά μας – θα μας αρκούσε μια πλήρη μέρα δοκιμών για να ρυθμίσουμε την μοτοσυκλέτα” έκανε τον απολογισμό του ο Simόn.

 

Στην άλλη πλευρά του box, ο Mike Di Meglio περίμενε να σταματήσει η βροχή για να βγει στην πίστα. Ο Γάλλος ήταν πιο ευχαριστημένος:

“Είχα τα ερωτηματικά μου στην αρχή για την Moto2, όμως προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο στο τετράχρονο μοτέρ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Διαπιστώνω μάλιστα ότι η RSV έχει καλό κράτημα στο βρεγμένο. Οι ρυθμίσεις που κάναμε στο πλαίσιο δούλεψαν. Νομίζω ότι προοδεύουμε σταθερά, κερδίζουμε εμπειρία και αξιοποιούμε αυτά που μαθαίνουμε” είπε ο Di Meglio μετά το τέλος των δοκιμών.

Mike Di Meglio
Mike Di Meglio

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: «Θα πάρω μέρος στις δοκιμές του Κατάρ»

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Τα έργα προχωρούν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα