• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέσσερις θρύλοι σε μια... λίμνη
Ας είναι και αποξηραμένη!
Νέα 10/03/2010 - 14:30

Μια συνηθισμένη συζήτηση - κόντρα ανάμεσα στους φίλους των αγώνων είναι τί θα γινόταν αν κάποιος από τους αστέρες του παρελθόντος έτρεχε με κόντρα σε κάποιον από τους αστέρες του παρόντος. Φαίνεται λοιπόν πως ήρθε η ώρα να πάψουν οι φιλοσοφικές κουβέντες και να τεθεί το θέμα επί τάπητος.

 

Επί ασφαλτοτάπητος πιο συγκεκριμένα.

 

Τρεις μέρες πριν τον αγώνα MotoGP της Laguna Seca (25/7) οι Valentino Rossi, Wayne Rainey, Eddie Lawson και Kenny Roberts θα συναγωνιστούν στην ομώνυμη πίστα. Όχι βέβαια με μοτοσυκλέτες – κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατον – αλλά με kart που θα φορούν δίχρονους κινητήρες από αγωνιστικά Yamaha TZ250. Το ραντεβού έχει κανονιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης 22 Ιουλίου. Ο Lawson και ο Rainey έχουν αγωνιστική εμπειρία από kart, αλλά είναι αυτό αρκετό για ν' ανησυχήσει τον Rossi;

“Είμαι αρκετά γρήγορος, αλλά δεν ξέρω αν είμαι στο ίδιο επίπεδο με τον Eddie. Έχω κάποια εμπειρία με kart 125cc, οπότε πιστεύω ότι μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός” δήλωσε ο Valentino, ο οποίος πέρυσι στον ίδιο αγώνα κέρδισε με διαφορά τη σχετική μάχη, που έγινε την Πέμπτη πριν τον περσινό αγώνα.

 

Ένας αγώνας που δεν θα θέλαμε να χάσουμε με τίποτα...

Επόμενο άρθρο »

Ben Spies: Σεμνά και ταπεινά

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: «Θα πάρω μέρος στις δοκιμές του Κατάρ»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα