• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KYΡΙΑΡΧΙΑ STONER THN 2η ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
Ο Αυστραλός έδειξε ότι θα είναι σκληρό καρύδι φέτος!
Νέα 19/03/2010 - 22:46

 

Το τελευταίο τεστ πριν από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου στις 11 Απριλίου στο Qatar, ανέδειξε ως κυρίαρχο τον οδηγό της Ducati Marlboro, τον Casey Stoner, με χρόνο 1’55.353, περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο καλύτερο από το χρόνο του Valentino Rossi, που δεν κατάφερε τη 2η μέρα να πλησιάσει το χρόνο του της 1ης ημέρας, που ήταν μόλις 49 χιλιοστά του δευτερολέπτου υψηλότερος από τον απόλυτο χρόνο του διημέρου που πέτυχε ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007.

Αυτήν τη 2η μέρα ο Ιταλός επικεντρώθηκς στη ρύθμιση των ηλεκτρονικών της Fiat Yamaha M1.

 

Ο οδηγός της Repsol Honda, ο Andrea Dovizioso πέτυχε μια καλή ρύθμιση του πλαισίου της RC212V και με χρόνο 1’55.879 ήταν ο 3ος της ημέρας που κατέβηκε κάτω από το 1’56.

 

Ο Nicky Hayden με την 2η εργοστασιακή Ducati είχε μια καλή μέρα και τερμάτισε στην 4η θέση, παρά το ότι μια ανώδυνη πτώση τον εμπόδισε την περαιτέρω βελτίωση των χρόνων του.

 

Ο Loris Capirossi της Rizla Suzuki δοκίμασε νέα πράγματα στο πλαίσιο και το ψαλίδι της GSV-R και κατάφερε να έχει μια ακόμη καλή μέρα, μετά την επιτυχία στο προηγούμενο τεστ της Μαλαισίας. Ο χρόνος του στο 1’56.195, είναι σαφώς καλύτερος από το 1’57.290 που είχε πετύχει στον περσινό αγώνα του Κατάρ!

 

Στην 6η θέση της 2ης ημέρας ο Jorge Lorenzo, έδειξε ότι παρά το τραυματισμένο του χέρι «είναι εδώ» και θα κάνει δύσκολη τη ζωή του Rossi, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για την ώρα ο αντίπαλος είναι ο Stoner, αλλά ο Lorenzo έρχεται».

 

Ο Randy de Puniet της LCR Honda, ήταν εντυπωσιακός το διήμερο, μάλιστα με χρόνο ίδιο με του Lorenzo. Ο Γάλλος μάλιστα στάθηκε πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο οδηγό της Ιαπωνικής εταιρίας, του εργοστασιακού Dovizioso εξαιρουμένου.

Ο οδηγός της Monster Yamaha Tech3, ο Colin Edwards ανέβηκε τελικά στην 8η θέση, μπροστά από τον Mika Kallio της Pramac Racing, που κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Ben Spies της Monster Yamaha Tech3, ο οποίος δεν είχε ανάλογη με την 1η μέρα επιτυχία.

 

Η μεγάλη απογοήτευση για την Honda ήταν ο Dani Pedrosa, που κατατάχτηκε στην 13η θέση της 2ης ημέρας, ενώ ανάλογα κακή ήταν και η απόδοση των Marco Melandri της San Carlo Honda Gresini (14ος) και του ομόσταυλού του Marco Simoncelli (17ος)!

Επόμενο άρθρο »

Repsol Honda: Ανάμεικτα συναισθήματα

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές MotoGP στο Qatar: Δεύτερη ημέρα (ΑΝΑΝΕΩΣΗ 19.50)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα