• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Repsol Honda: Ανάμεικτα συναισθήματα
Προβληματισμός για Pedrosa, ικανοποίηση για “Dovi”
Νέα 20/03/2010 - 07:38

O Andrea Dovizioso ήταν σίγουρα η ευχάριστη “έκπληξη” στα boxes της Repsol Honda. Ο Dovi εντυπωσίασε πάνω στην Honda RC212V και συνέχισε να αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.

Το 1'55.880 που πέτυχε τη δεύτερη μέρα των δοκιμών στο Qatar, όχι μόνο ήταν βελτιωμένο κατά σχεδόν 1 δευτερόλεπτο από τον χρόνο της πρώτης μέρας, αλλά τον έφερε και 0,528 sec πίσω από την κουφή. Τα θέματα με τα οποία κυρίως ασχολήθηκε ο Ιταλός αναβάτης είχαν να κάνουν με την κατανομή βάρους της μοτοσυκλέτας:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το διήμερο δοκιμών. Πραγματικά το εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο και αισθάνομαι ότι φεύγουμε από εδώ βελτιωμένοι τόσο σε ρυθμό όσο και σε ταχύτητα. Προς το τέλος της μέρας [Παρασκευή] προσπαθήσαμε να κάνουμε και εξομοίωση αγώνα, όμως η πίστα γλιστρούσε απίστευτα με την βραδινή υγρασία. Το καλό είναι ότι μειώσαμε την απόστασή μας από τον Stoner και είμαστε κοντά στον Valentino. Σίγουρα έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα, όμως αισθάνομαι ότι έχουμε ένα καλό πακέτο στα χέρια μας για να στηθούμε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς” δήλωσε ο Dovizioso.

 

Από την άλλη πλευρά του box το κλίμα ήταν διαφορετικό. Ο Dani Pedrosa ξεκίνησε καλά το δεύτερο βράδυ των δοκιμών αλλά ή συνέχεια κάθε άλλο παρά ικανοποιητική ήταν.

Δούλεψε πάνω στις ρυθμίσεις αναρτήσεων και πλαισίου αλλά η ομάδα δεν κατάφερε να βρει το κατάλληλο πακέτο για να μπορέσει ο Ισπανός να λύσει τα προβλήματα της πρώτης νύχτας [Πέμπτη]. Έκανε μόνο 12 γύρους και το 1’56.935 ήταν ό,τι καλύτερο κατάφερε. Ο Pedrosa τώρα ελπίζει να μπορέσει να κάνει την έκπληξη και να κατέβει βελτιωμένος για τον πρώτο αγώνα:

“Είναι σαφές πως δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα των δοκιμών. Κάναμε κάποια μικρή βελτίωση νωρίς, αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα αλλά ελπίζω ότι στις ελεύθερες δοκιμές πριν από αυτόν θα καταφέρουμε να κάνουμε τις ρυθμίσεις που χρειάζονται. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο μπροστινό της μοτοσυκλέτας, το οποίο κουνάει αρκετά και αυτό επηρεάζει όλη την συμπεριφορά της μέσα στην στροφή. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι τόσο αργός. Εν πάση περιπτώσει είμαι χαρούμενος που, σωματικά, είμαι εντάξει και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά” δήλωσε ο Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Η Bridgestone ευχαριστεί τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

KYΡΙΑΡΧΙΑ STONER THN 2η ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Χορηγοί