• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez test Moto2: O Elias σε καλό δρόμο
O Toni Elías, που για πολλούς είναι το φαβορί, επιβεβαίωσε την καλή πορεία της Gresini Racing
Νέα 27/03/2010 - 18:33

 

Το τελευταίο τεστ πριν από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, γίνεται αυτές τις μέρες στην ισπανική πίστα της Jerez.

O Toni Elías, που για πολλούς είναι το φαβορί για τον τίτλο στη νέα κατηγορία, επιβεβαίωσε την καλή πορεία της Gresini Racing και με χρόνο 1’44.077, ήταν ο ταχύτερος με διαφορά 4 δέκατα από τον δεύτερο, σημαντική για μια μικρή σχετικά πίστα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτήν την πρώτη μέρα, ειδικά επειδή μερικά πράγματα που ήρθαν από την Ιαπωνία, δούλεψαν τέλεια», δήλωσε, σχετικά με το πλαίσιο της Moriwaki, που χρησιμοποιεί η ομάδα του. «Μας λείπουν ακόμη μερικά στοιχεία για να πάμε στο Κατάρ 100% έτοιμοι, αλλά ήδη είμαστε σε καλό επίπεδο», συμπλήρωσε ο Καταλανός οδηγός.

Μάλιστα ο χρόνος είναι πολύ καλός, αν σκεφτεί κανείς ότι το ρεκόρ πίστας των 250cc, είναι 1’43.338 από τον αγώνα του 2009 και τον Αlvaro Bautista.

 

Ο Κολομβιανός rookie, ο Yonny Hernández, οδηγός της Blusens STX, έδειξε με την 2η θέση του σήμερα, ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίες οι επιδόσεις του στις προηγούμενες δοκιμές. Ο Hernández έμεινε μπροστά από τους Jules Cluzel (Forward Racing) και Alex de Angelis (Scot Racing), που σαφώς έχουν μεγαλύτερη εμεπιρία στην πίστα αυτή.

Ακολούθησε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 125, ο Julián Simón (Mapfre Aspàr), με τον οδηγό της Viessmann Kiefer Racing, τον Stefan Bradl, μόλις ένα δέκατο πίσω του. Ο Yuki Takahashi (Tech3 Racing), ήταν ο τελευταίος που «γύρισε» κάτω από το 1’45’’, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Thomas Lüthi (Interwetten Moriwaki Moto2), Scott Redding (Marc VDS Racing) και Shoya Tomizawa (Technomag-CIP).

 

Οι Sergio Gadea, Dominique Aegerter (Technomag-CIP), Axel Pons (Tenerife 40 Pons), Niccolò Canepa (Scot Racing) και Karel Abraham (Cardion AB), είχαν πτώσεις στη διάρκεια της ημέρας, για την κατηγορία ΜΟΤΟ2.

Επόμενο άρθρο »

NSF Academy: Ποιος είδε τον NOTIS και δεν φοβήθηκε!

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK PORTIMAO: O Cal Crutchlow στην pole position!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα