• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
NSF Academy: «RIKOS» ο μεθοδικός
Πρόκειται για τον Πρωταθλητή των αγώνων mini-moto, που είναι ο πιο «εγκεφαλικός» από τους τρεις μαθητές
Νέα 28/03/2010 - 21:04

 

Μπορεί ένα παιδί στα 14 του, στις αρχές της εφηβείας του, να είναι συγκεντρωμένο και με αυστηρή αυτοπειθαρχία να προσεγγίζει τους στόχους του με εκπληκτική μεθοδικότητα; Μπορεί, όταν πρόκειται για τον Θοδωρή Θωμαϊδη, τον «Rico», όπως λέει η δερμάτινη αγωνιστική του φόρμα.

Πρόκειται για τον Πρωταθλητή των αγώνων mini-moto (που δυστυχώς σταμάτησαν πριν 2 χρόνια), για ένα καλό μαθητή στο Γυμνάσιο, που θα δώσει και για το πρώτο του δίπλωμα στα Αγγλικά, που ασχολείται με τους υπολογιστές και το internet και παράλληλα είναι ο πιο «εγκεφαλικός» από τους τρεις μαθητές της Hellas NSF Academy.

Είναι μαζί και ο πιο ψηλός, γεγονός που δεν βοηθάει στο να βολευτεί πάνω στις μικροσκοπικές μοτοσυκλέτες Honda NSF100, όμως εκείνος έχει προσαρμόσει το στυλ του και συνεχώς βελτιώνει τους χρόνους του μέσα στην πίστα. Άλλωστε ήταν ο πρώτος που «έξυσε» την άσφαλτο με τα ειδικά πλαστικά που υπάρχουν σε κάθε αγωνιστική φόρμα.

 

Μετά από κάθε σετ γύρων στην πίστα, είναι ο πρώτος που παίρνει το μπλοκάκι του και σημειώνει τις παρατηρήσεις του, για να τις συζητήσει αργότερα με τον προπονητή Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος έχει επιβάλλει στρατιωτική πειθαρχία στην ομάδα, απαραίτητη για να υπάρχει πρόοδος.

Λόγω ηλικίας ο μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή στα προκριματικά του Red Bull Rookies Cup, που θα γίνουν τον Αύγουστο ή στις αρχές Σεπτεμβρίου σε κάποια ευρωπαϊκή πίστα, που θα ανακοινωθεί σύντομα. Από κει και πέρα, εφόσον επιτύχει θα μπει στο χώρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τη σειρά των αγώνων που γίνονται μαζί με το MotoGP.

Eίναι τόσο μεθοδικός που νομίζουμε ότι θα τα καταφέρει!

Επόμενο άρθρο »

NSF Academy: «SERGIOS», ο τέλειος!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test Μοto2: O Takahashi ταχύτερος την 2η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα