• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Μπορώ να επιστρέψω σύντομα!
Νέα 10/03/2021 - 12:27

Ο Marc Marquez έχασε το πρώτο τεστ στο Qatar την περασμένη εβδομάδα, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστή η ημερομηνία που θα επιστρέψει. Ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του, νιώθει ότι είναι περισσότερο κοντά στην επιστροφή του. Ο Ισπανός έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά προπόνηση, ωστόσο θα χάσει και το δεύτερο τεστ που θα γίνει στην πίστα Losail και το οποίο ξεκινά σήμερα.

«Ακόμα δεν ξέρω… νιώθω ότι μπορώ να οδηγήσω σύντομα, αλλά θα δούμε με τις εξετάσεις που θα κάνουμε αυτή την εβδομάδα αν ο γιατρός πει το ok και αν οι μύες μου είναι σε καλή κατάσταση, τότε… ποιος ξέρει! Θα δούμε. Όπως και να ‘χει είμαστε σε καλό δρόμο και βελτιωνόμαστε μέρα με την ημέρα. Πριν από 2 εβδομάδες έλεγα εβδομάδα με την εβδομάδα, αλλά τώρα είναι μέρα με την ημέρα. Δεν θα οδηγήσω κατευθείαν μοτοσυκλέτα MotoGP. Θα ξεκινήσω πρώτα με μία μικρότερη μοτοσυκλέτα και κάποιες φορές θα προπονούμαι σε μικρότερες πίστες».

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν σε συνέντευξη που έδωσε ο Ισπανός στην Repsol και συνέχισε λέγοντας: «Τον τελευταίο μήνα οι ημέρες είναι ακριβώς οι ίδιες. Σηκώνομαι στις 8:00 το πρωί και από τις 9:00 μέχρι τις 11:00 κάνω φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο. Στη συνέχεια η προπόνηση μου συνεχίζεται με τρέξιμο, ποδηλασία ή κάτι άλλο. Μετά, το απόγευμα, από τις 4:00 έως τις 6:00 κάνω πάλι φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο, από τις 7 έως τις 9 έχω ελεύθερο χρόνο και περίπου στις 10:00 είμαι στο κρεβάτι γιατί δεν έχω άλλη ενέργεια».

Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν ο Ισπανός θα καταφέρει να πάρει το οκ από τους γιατρούς για τον πρώτο Αγώνα της χρονιάς. Σε διαφορετική περίπτωση ο δοκιμαστής της Honda, Stefan Bradl θα είναι αυτός που θα βρίσκεται στο πλάι του του Pol Espargaro στο γκαράζ της Honda. Φέτος είναι ο πρώτος χειμώνας που ο Marc δεν κάνει καθόλου τεστ με τη μοτοσυκλέτα του και αυτό είναι λίγο περίεργο, όπως παραδέχτηκε.

«Όταν συνειδητοποιείς ότι δεν θα κάνεις τα χειμερινά τεστ και δεν θα είσαι σε θέση να δοκιμάσεις νέα πράγματα, τότε πραγματικά νιώθεις κάπως περίεργα! Ξέρω όμως ότι δουλεύουν πολύ σκληρά με τον Stefan και τον Pol, αλλά και τον αδελφό μου, τον Alex και τον Nakagami. Ξέρω ότι με περιμένουν και θα προσπαθήσω να είμαι μαζί τους το συντομότερο δυνατό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στη μοτοσυκλέτα μου».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez είναι στην προσωρινή λίστα συμμετοχών!

« Προηγούμενο άρθρο

Νευρικός και με άγχος στο ντεμπούτο του ο Pol Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα