• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το νέο φέρινγκ μας δίνει καλύτερη τελική!
343,9χλμ/ώρα είχε ο Ιταλός και ήταν η καλύτερη Yamaha
Νέα 11/03/2021 - 12:52

Μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της Yamaha είναι η τελική ταχύτητα. Φέτος ειδικά, με το πάγωμα των κινητήρων, αυτό δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί. Οι Ιάπωνες μηχανικοί ωστόσο, προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους για να αυξήσουν την τελική ταχύτητα της M1. 

Χτες στο Qatar, τόσο ο Valentino Rossi όσο και ο Franco Morbidelli, δοκίμασαν ένα πιο μεγάλο σε μέγεθος μπροστινό fairing. Αυτό έχει ένα διαφορετικό, πιο πλατύ σχήμα και φαίνεται ότι βοηθά αρκετά με την τελική ταχύτητα.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι βελτιωθήκαμε σε τελική και αυτό είναι θετικό ακόμα κι αν οι Ducati είναι ακόμα πολύ μακριά», έλεγε ο Valentino Rossi. Τα λεγόμενα του επιβεβαιώνονται και από τα δεδομένα της χθεσινής ημέρας. Ο Vale ήταν η καλύτερη Yamaha με 343,9χλμ/ώρα. Βέβαια η Ducati είναι σε άλλο επίπεδο αν σκεφτούμε ότι ο Zarco έκανε νέο ρεκόρ τελικής με 352,9χλμ/ώρα. Από την άλλη ο Valentino ήταν πολύ πιο γρήγορος από τους υπόλοιπους οδηγούς της Yamaha, τουλάχιστον στην ευθεία! Οι άλλοι τρεις δεν ξεπέρασαν τα 339,6χλμ/ώρα.

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Θα ήταν τέλεια!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η Suzuki στο τεστ του Qatar!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα