• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Αυτό είναι που αγαπώ με την Μ1
Να είμαι σε θέση να παλεύω με τους άλλους οδηγούς!
Νέα 01/04/2021 - 13:49

Η Yamaha ήταν η νικήτρια του πρώτου Αγώνα της χρονιάς, με τον Maverick Vinales να ανεβαίνει στην κορυφή του βάθρου. Ωστόσο η ώρα για τους πανηγυρισμούς έχει περάσει. Με τον ίδιο τρόπο είχε ξεκινήσει και η περασμένη σεζόν, με τον Fabio Quartararo τότε να «μαγεύει» στον πρώτο Αγώνα της Jerez. Ο Γάλλος κέρδισε όμως και τον δεύτερο, και αυτό θέλει να κάνει αυτή την Κυριακή στο Qatar και ο Maverick Vinales.

«Ανυπομονώ για τον δεύτερο Αγώνα. Το ότι κερδίσαμε τον πρώτο ήταν καταπληκτικό, αλλά το ακόμα καλύτερο είναι η αίσθηση που είχα στη μοτοσυκλέτα. Μπορούσα κι έδινα μάχες με τους άλλους κι αυτό είναι που μ’ αρέσει και θέλω να κάνω! Αυτό είναι που με χαροποιεί. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο, ειδικά στις εκκινήσεις. Ξέρουμε άλλωστε ότι ο ανταγωνισμός δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, οπότε πρέπει να πιέσουμε».

Στην άλλη μεριά του γκαράζ είναι ο Fabio Quartararo, ο οποίος στον πρώτο του Αγώνα με την εργοστασιακή Yamaha, πήρε την 5η θέση. Ο Γάλλος παραπονέθηκε για μεγάλη φθορά στα ελαστικά και θέλει να δουλέψει ώστε να βρει λύσεις στο θέμα αυτό.

«Αυτό το Σ/Κ έχω μια δεύτερη ευκαιρία. Την προηγούμενη Κυριακή ένοιωθα τόσο δυνατός στο ξεκίνημα, αλλά μια μεγάλη πτώση στην απόδοση του πίσω ελαστικού τελείωσε τις ελπίδες μου για βάθρο. Η 5η θέση δεν είναι άσχημη, αλλά νομίζω ότι μπορούμε και καλύτερα. Αναλύουμε τα δεδομένα που έχουμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστούμε και πάλι!»

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Συνέντευξη Sahara

« Προηγούμενο άρθρο

Dall’Igna: Οι άλλοι θα χρειαστούν χρόνο για να μας αντιγράψουν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα