• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πεντάδα βλέπει ο Dovi στο Qatar
Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα
Νέα 01/04/2010 - 11:00

Νέο είναι το σχήμα στην εργοστασιακή ομάδα της Repsol με τους Andrea Dovizioso και Dani Pedrosa να έχουν ξεχωριστά pit box και διαφορετικούς team manager

 

Ο Gianni Berti έχει αναλάβει τον νεαρό Ιταλό αναβάτη και κρίνοντας από τις επιδόσεις του κατά την διάρκεια των χειμερινών δοκιμών πιστεύει ότι ο Dovizioso μπορεί να στοχεύσει σε μία θέση στην πεντάδα στον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Losail. Στις δοκιμές που διεξήχθησαν στο Qatar ήταν ο τρίτος ταχύτερος αναβάτης και κατάφερε να στήσει καλύτερα το πλαίσιο της νέας Honda του.

 

Ο Berti ανέφερε ότι το επιτελείο του Dovizioso προσπάθησε να στήσει την RC212V  “πάνω” στο δικό του στυλ οδήγησης κι έπειτα από πολλές αλλαγές και ρυθμίσεις στο πλαίσιο έφεραν θετικά αποτελέσματα.

 

Πλέον ο ίδιος ο Dovizioso δήλωσε ότι νιώθει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην καινούργια μοτοσυκλέτα του. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι έλαβαν τέλος, μιας και η μάχη για το βάθρο θα είναι πολύ σκληρή φέτος. Αναμένεται περισσότερη σκληρή δουλειά για να είναι ανταγωνιστικοί σε κάθε πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Συνηθίζει τα ηλεκτρονικά ο Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα