• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνηθίζει τα ηλεκτρονικά ο Bautista
Νέα 01/04/2010 - 11:25

Ο νεαρός αναβάτης της Rizla Suzuki ισχυρίζεται ότι κάνει μεγάλη πρόοδο όσον αφορά την οδήγηση της GSV-R με την χρήση των ηλεκτρονικών συστημάτων. Η βοήθεια αυτών δεν συγκρίνεται με των αντίστοιχων που χρησιμοποιούσε στις μικρότερες κατηγορίες των GP125 και GP250. Το πρώτο στοιχείο που τον εντυπωσίασε κατά την διάρκεια των χειμερινών δοκιμών είναι το πόσο απότομα και πρόωρα ανοίγεις το γκάζι σε μία τετράχρονη, σε σύγκριση με τα GP250.

 

Αν το ανοίξεις απότομα στο GP250 έχεις φύγει κάτω ενώ στην GSV-R την ισχύ ελέγχουν τα ηλεκτρονικά συστήματα.” Δήλωσε ο νεαρός Ισπανός πιλότος. "Είναι φοβερό συναίσθημα μια και πάντα προσπαθείς να επιστρέψεις στο γκάζι όλο και πιο σύντομα και η μοτοσυκλέτα σε ελέγχει. Κατά αυτό τον τρόπο μπορείς να φθάσεις στο όριο πιο σύντομα. Το δύσκολο είναι να πείσεις το μυαλό σου να δώσει αυτή την εντολή όταν τα ελαστικά αρχίζουν να γλιστρούν μιας και νομίζεις ότι δεν μπορείς να ανοίξεις άλλο το γκάζι." συμπλήρωσε ο Bautista.

 

 “Τα ηλεκτρονικά συστήματα σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις το κάτι παραπάνω και πιο γρήγορα απλά πρέπει να βρεις αυτή την ισορροπία. Προσωπικά θέλω να ελέγχω εγώ την μοτοσυκλέτα αλλά πρέπει πάντα να θυμάμαι ότι τα ηλεκτρονικά συστήματα μπορούν να μου δώσουν το κάτι παραπάνω”.

Επόμενο άρθρο »

Η εξάδα είναι ο στόχος του Kallio

« Προηγούμενο άρθρο

Πεντάδα βλέπει ο Dovi στο Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα