• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
NEXT TOP GREEK RIDER: Φωτογραφικό αφιέρωμα Νότης Παπαπαύλου
Ο 10χρονος οδηγός εντυπωσίασε και στα Μέγαρα
Νέα 02/04/2010 - 21:03

 

Η Hellas NSF Academy, φαίνεται ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, όπως δείχνει η πρόοδος των τριών μαθητών, Θοδωρή Θωμαϊδη, Σέργιου Πέτρου και Νότη Παπαπαύλου.

Τελευταία τους εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Μ. Τετάρτης, στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, όπου ιδιαίτερα ο 10χρονος Νότης έκλεψε την παράσταση με τις ωραίες του απαντήσεις.

 

Όμως την παράσταση έκλεψε και στα Μέγαρα όπου όλοι οι μαθητές βρέθηκαν το απόγευμα της Μ. Δευτέρας, για προπόνηση, στα πλαίσια του Fast & Safe Track Day. Aρκετοί αγωνιζόμενοι και Πρωταθλητές των Ελληνικών αγώνων που βρέθηκαν εκεί, απόλαυσαν τους τρεις μικρούς και έδωσαν τα εύσημα σε όλους.

Εντυπωσιάστηκαν από την ταχύτητα εισόδου στις στροφές από τον Νότη και ευχήθηκαν τα καλύτερα στην δύσκολη πορεία του που ξεκινάει φέτος με τους Αγώνες στην Ιταλία, στα πλαίσια του Honda NSF100 Trophy.

Aς πάρουμε μια φωτογραφική γεύση από Νότη σε δράση στην πίστα των Μεγάρων, όπου σημείωσε χρόνο 1'26'' με τελική μόλις 110 χλμ/ώρα!!

 

Χορηγοί της προσπάθειας της Hellas NSF Academy είναι οι: HONDA - ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ, κράνη ΚΒC, φόρμες MBW, ελαστικά PERISTERAS, σέρβις HONDA - KOYTΣΟΥΜΠΟΣ, συναγεργοί KENTALL ALARM, περιοδικό MotoGP World

 

Επόμενο άρθρο »

Kevin Schwantz School in Europe

« Προηγούμενο άρθρο

Η εξάδα είναι ο στόχος του Kallio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα