• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
APRILIA RSV4 Factory @ Track Days
H μοτοσυκλέτα που κερδίζει τίτλους σε ψηφοφορίες και αγώνες στα WSBK, «βασανίζεται» στα χέρια μας!
Τεστ-Μοντέλα 02/04/2010 - 20:14

 

Από την στιγμή που παρουσιάστηκε η Aprilia RSV4 Factory, τράβηξε την προσοχή του ειδικού τύπου, αλλά και του κοινού.

Το design είναι κλασικά εντυπωσιακό, συνεχίζοντας την παράδοση του ιταλικού εργοστασίου. Βέβαια ακόμη περισσότερο είναι συνδεμένη με την αγωνιστική παράδοση της εταιρίας, μεταφέροντας στο DNA της την τεχνογνωσία του αγωνιστικού τμήματος, με τους 34 Παγκόσμιους Τίτλους.

 

Μια καθαρά σπορ μοτοσυκλέτα λοιπόν, με κορυφαίες αναρτήσεις της Ohlins, δυνατά φρένα της Brembo και έναν θαυμάσιο V-4 κινητήρα, που πέρα από τα νούμερα και τα 180 άλογα, προσφέρει σημαντική ροπή στις μεσαίες στροφές, εκεί ακριβώς που τις χρειαζόμαστε, μέσα στην πίστα.

 

Μας συντροφεύει η πανέμορφη ιταλίδα στα Track Days και μέχρι στιγμής στην πίστα των Μεγάρων, έχει δείξει όλο τον καλό της εαυτό, στη νορμάλ μορφή της, χωρίς καμία παρέμβαση, παρά μόνο τη ρύθμιση των αναρτήσεων.

 

Την επόμενη φορά θα αρχίσει το ψάξιμο με τη θέση του κινητήρα και του ψαλιδιού, αφού και τα δύο αυτά ρυθμίζονται, ενώ περιμένουμε ανυπόμονα και το κιτ που επιτρέπει το γύρισμα του λεβιέ του κιβωτίου, για να το έχουμε «ανάποδο», με την 1η πάνω και τις υπόλοιπες ταχύτητες κάτω, αφού αυτή η διάταξη βολεύει πάντα μέσα στην πίστα.

 

Η πρώτη αίσθηση είναι ότι πρόκειται για μια σχεδόν αγωνιστική μοτοσυκλέτα, με ένα θαυμάσιο πλαίσιο και με μεγάλες δυνατότητες.

Έπεται συνέχεια!

Επόμενο άρθρο »

Με BMW S1000RR στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

Στην πίστα με το νέο Michelin Power Pure

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα