• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο Aprilia SXR 50
Με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό
Νέα Αγοράς 28/04/2021 - 01:45

 

Νέο Aprilia SXR 50


H Aprilia ήταν ο πρώτος κατασκευαστής μοτοσυκλετών που τη δεκαετία του '90 παρουσίασε το Aprilia SR 50 ένα εμβληματικό σπορ σκούτερ και σήμερα συνεχίζει να εξερευνά νέους ορίζοντες στην κατηγορία των 50cc αποκαλύπτοντας το νέο Aprilia SXR 50 online στο APRILIA.COM .

To νέο SXR 50 πέρα από την στάνταρ βάση των νέων τώρα απευθύνεται σε ένα πολύ ευρύτερο και διαφορετικό κοινό.

Στην πραγματικότητα, το Aprilia SXR 50 είναι το πρώτο 50άρι αστικό σκούτερ που προσφέρει άνεση, λειτουργικότητα και εξοπλισμό που προορίζεται συνήθως για σκούτερ μεγαλύτερου κυβισμού και προδιαγραφών, διατηρώντας αμετάβλητη την παραδοσιακή οδηγική συμπεριφορά, ευελιξία και την χαρακτηριστική εμφάνιση των σπορ σκούτερ της Aprilia.

Ευέλικτο και οικονομικό, το SXR 50 είναι το ιδανικό μέσο μεταφοράς για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών κινητικότητας σε αστικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας επίπεδα άνεσης, οδηγικότητας και πρακτικότητας που συναντάμε σε υψηλότερες κατηγορίες.

Το SXR 50 είναι εξοπλισμένο με έναν υπερσύγχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα 50 cc, 4-χρονος, Euro 5, αθόρυβο και ευκίνητο για την οδήγηση στην πόλη και είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά οικονομικός στην κατανάλωση καυσίμου.

Ο σχεδιασμός του Aprilia SXR 50 είναι μοντέρνος και έντονα χαρακτηριστικός με τον διπλό προβολέα LED, με ενσωματωμένα φώτα ημέρας, στο εμπρός μέρος.

Το ψηλό τιμόνι και το παρμπρίζ δίνουν στο όχημα την εμφάνιση ενός μεγάλου σκούτερ GT, καθώς και μια άνετη και προστατευμένη θέση οδήγησης.

Η μεγάλη, πλήρως ψηφιακή οθόνη LCD είναι ευανάγνωστη και περιλαμβάνει ψηφιακό ταχύμετρο και στροφόμετρο, θερμοκρασία αέρα, ψηφιακό ρολόι, στάθμη καυσίμου και πληθώρα πληροφοριών που μπορούν να επιλεγούν χρησιμοποιώντας το κουμπί MODE.

Το σύστημα σύνδεσης Aprilia MIA, διαθέσιμο ως προαιρετικό αξεσουάρ, σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε το smartphone σας στο όχημα μέσω Bluetooth, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή οργάνωση. Μια δυνατότητα που είναι εντελώς νέα στην κατηγορία των σκούτερ 50 cc.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι χωρητικότητας 20 λίτρων, διαθέτει φως και χωράει ένα κράνος jet, επίσης υπάρχει ντουλαπάκι για μικροπράγματα στη ποδιά με μια θύρα USB στο εσωτερικό και πτυσσόμενος γάντζος τσάντας.

Το Aprilia SXR 50 διατίθεται σε τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς: Essence White, Instinctive Grey, και δύο σπορ με γραφικά: Power Red και Enigma Black (mat).

Οι ζάντες των 12 ιντσών είναι εφοδιασμένες με ελαστικά 120/70 που εγγυώνται πρόσφυση και σταθερότητα χωρίς συμβιβασμούς στην ευελιξία και την ευελιξία.

Το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει μπροστινό δίσκο 220 mm με δαγκάνα διπλού εμβόλου και πίσω ταμπούρο.
 

Επόμενο άρθρο »

Νέο Voge 300DS Euro5

« Προηγούμενο άρθρο

Η Vespa γιορτάζει τα 75 χρόνια και τα 19 εκατομμύρια Vespa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα