• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χορηγία της Yamaha στον Βασίλη Παντελεάκη
Μια ωραία κίνηση της Yamaha στην Ελλάδα
Νέα 14/05/2021 - 21:04

 

Η Yamaha χορηγεί τον νεαρό αθλητή Βασίλη Παντελεάκη για το 2021, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV στην κατηγορία Pre Moto 3 αλλά και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα CEV στην κατηγορία European Talent Cup. 

Η Yamaha Motor Greece στο πλαίσιο των κοινωνικών της στόχων να συμβάλει στην προαγωγή της αθλητικής δραστηριότητας και της ευγενούς άμιλλας, στηρίζει τον δίτροχο αθλητισμό ανακοινώνοντας επίσημα την συνεργασία της με τον νεαρό αθλητή Βασίλη Παντελεάκη. 

Στόχος και των δύο μερών είναι η πρόκριση του αγωνιζόμενου κατά τη συμμετοχή του στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV στην κατηγορία Pre Moto 3, στο οποίο όλες οι μοτοσυκλέτες αγωνίζονται με κινητήρα από την YZ 250 F, αλλά και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα CEV στην κατηγορία European Talent Cup, για το έτος 2021. 

Πρόκειται για μία συνεργασία κατά την οποία προβλέπεται να επέλθουν σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις. Επιπλέον, σημαντική θα είναι και η προβολή της ελληνικής συμμετοχής στα δύο σημαντικά αυτά Πρωταθλήματα. 

Ευχόμαστε στον Βασίλη οι στόχοι του να υλοποιηθούν και τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα! 

Προκειμένου να μείνετε συντονισμένοι με όλες τις εξελίξεις αναφορικά με την πρόοδο του Βασίλη Παντελεάκη επισκεφθείτε τις σελίδες μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς και την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα μας: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/yamaha-racing-team/taxytita/#/ 

Καλή Επιτυχία Βασίλη! 

STAY CONNECTED!

Επόμενο άρθρο »

Le Mans : Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans : MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα