• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli : O Pol Espargaro έκανε μια επιθετική, αλλά όχι επικίνδυνη κίνηση
Νέα 16/05/2021 - 21:25

Ο σημερινός αγώνας σίγουρα δεν πήγε όπως θα ήθελε ο συμπαθέστατος Ιταλός αναβάτης. Μόλις στον πρώτο γύρο είχε επαφή με τον Pol Espargaro, η οποία τον οδήγησε στην αμμοπαγίδα, όπου έπεσε, χτυπώντας το ήδη χτυπημένο αριστερό του γόνατο. Παρά αυτό το γεγονός, ο Franco σκέφτεται ψύχραιμα και καθαρά.

"Νομίζω ότι η ευθύνη είναι κοινή", δήλωσε ο Morbidelli. " Όταν είδα ότι ο Pol έκανε αυτό το λάθος, πίστεψα ότι θα βγει εκτός γραμμής. Μπήκα σε θέση για να τον προσπεράσω, ήμουν ταχύτερος από αυτόν και πίστευα ότι θα βγει εκτός. Αλλά στην πραγματικότητα ήταν αμέσως πολύ επιθετικός, άφησε τα φρένα και προσπάθησε να περάσει τον Valentino. Τον χτύπησα από πίσω και βγήκα εκτός πίστας. Αυτό είναι το ατύχημα όπως το είδα εγώ. Εκείνη την στιγμή τρόμαξα γιατί υπήρχε διαφορά ταχύτητας μεταξύ μας. Ήταν επικίνδυνη στιγμή αλλά αυτά συμβαίνουν στους αγώνες".

"Η είσοδος του Pol ήταν ξαφνική αλλά δεν μπορώ να το αποκαλέδω λάθος, ούτε μπορεί να χαρακτηριστεί σαν επικίνδυνη μανούβρα. Το μόνο που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι ήταν μια επιθετική μανούβρα και με βρήκε απροετοίμαστο".

Για τον υπόλοιπο αγώνα ο Franco δήλωσε : " Όταν είδα ότι έβρεχε, πίστεψα ότι θα μπορούσα αλλάζοντας μοτοσυκλέτα να πάρω κάποιους βαθμούς. Περίμενα ότι θα υπάρχουν πολλές πτώσεις. Τελικά υπήρχαν, αλλά όχι αρκετές και έτσι έμεινα έξω από τους βαθμούς".

"Ο πόνος ήταν έντονος για λίγα δευτερόλεπτα (στο ήδη χτυπημένο γόνατό του) αλλά κάθησα μια στιγμή, πήρα ανάσες και ανέκτησα την δύναμή μου. Μετά αποφάσισα να συνεχίσω τον αγώνα. Είναι ο μηνίσκος και ο σύνδεσμος που έχουν θέμα, ας πούμε ότι δεν είναι τέλεια".

Πάντως ο Morbidelli θα προσπαθήσει να αποφυγει το χειρουργείο και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με πολύ δουλειά και προπόνηση στον μυ,

Επόμενο άρθρο »

Zarco : Ήμασταν τυχεροί που έβρεχε

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez : Νευριασμένος με τον εαυτό μου για την δεύτερη πτώση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα