• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Νέος χρωματικός συνδυασμός για τη Hypermotard 950 SP
Νέα Αγοράς 19/05/2021 - 00:28
Η σειρά μοντέλων Hypermotard 950 της Ducati εμπλουτίζεται με ένα νέο, ειδικό για την έκδοση SP, χρωματικό συνδυασμό. Όλες οι εκδόσεις, προδιαγραφών Euro 5, της Hypermotard 950 θα είναι διαθέσιμες από τον Ιούνιο του 2021. Η σειρά περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις τη Hypermotard 950, τη Hypermotard 950 RVE και τη Hypermotard 950 SP.
 
Ο σχεδιασμός του Hypermotard 950 είναι εμπνευσμένος από τις μοτοσυκλέτες Super Motard και έχει σαν κυρίαρχο στοιχείο τα δυο τελικά ψηλά κάτω από τη σέλα και την έλλειψη καλυμμάτων που αφήνει τα μηχανικά μέρη ορατά. Η όρθια θέση οδήγησης με το μεγάλο τιμόνι και τη μακρυά επίπεδη σέλα προέρχεται επίσης από τον κόσμο τωνSuper Motard με στόχο τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.
 
Η νέος χρωματικός συνδυασμός της έκδοσης SP χρησιμοποιεί τα χρώματα των μοτοσυκλετών MotoGP και τις γραμμές των “freestyle sports" που τονίζουν το δυναμικό αλλά και ταυτόχρονα ευχάριστο χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Η Hypermotard 950 SP, που είναι η κορυφαία έκδοση της σειράς, ξεχωρίζει από τις άλλες δυο απο τις αναρτήσεις της Öhlins με αυξημένη διαδρομή, τους σφυρήλατους τροχούς της Marchesini και το Ducati Quick Shift (DQS) EVO Up and Down στο στάνταρ εξοπλισμό.
 
Με την ευκαιρία θυμίζουμε ότι τη σειρά Hypermotard 950 κινεί ο δικύλινδρος Ducati Testastretta11° 937 κ.εκ με απόδοση 114 ίππων στις 9.000 σ.α.λ. Το κιβώτιο ταχυτήτων έχει νέο τύμπανο αλλαγής ταχυτήτων με ρουλεμάν και ισχυρότερο ελατήριο μοχλού ταχυτήτων για ευκολότερη επιλογή νεκράς σε στάση και ακρίβεια στις επιλογές ταχυτήτων.
 
Η παραγωγή των μοτοσυκλετών, η οποίες θα είναι διαθέσιμες στις αντιπροσωπείες από τον Ιούνιο του 2021, έχει ήδη ξεκινήσει στο εργοστάσιο της Ducati στο Borgo Panigale

Επόμενο άρθρο »

Γνήσια ανταλλακτικά Honda για την RC30

« Προηγούμενο άρθρο

Πλούσια συλλογή μοντέλων της Yamaha για την Ισοδυναμία των Αδειών Οδήγησης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα