• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Migno
Νέα 28/05/2021 - 12:40

Με τις ΕΔ1 της Moto3 άνοιξε σήμερα το πρωί το αγωνιστικό τριήμερο στο Mugello. Η επιστροφή στην ιστορική ιταλικά πίστα ήταν κάτι που όλοι οι αναβάτες περίμεναν (αν και σε ερώτηση αν θα βάψει ειδικά το κράνος του για τον αγώνα χθες, ο Franco Morbidelli απάντησε ότι ξέχασε ότι έρχονται στο Mugello!), H απουσία οπαδών φέτος είναι σίγουρα κάτι που φαίνεται περίεργο για το Mugello, αλλά τουλάχιστον είμαστε πίσω!

Κατά τα πρώτα στάδια των ΕΔ1, ο Gabriel Rodrigo βρέθηκε πρώτος και κράτησε αυτή τη θέση μέχρι και 8 λεπτά πριν το τέλος. Ο πρώτος που τον εκθρόνισε ήταν ο Deniz Öncu και σιγά σιγά όλοι οι αναβάτες άρχισαν τους τελευταίους γρήγορους γύρους τους, με την κορυφή του session να αλλάζει συνέχεια.

Εν τέλει, ταχύτερος αναδείχθηκε ο Andrea Migno, που είχε πάρει την Pole Position πριν δύο εβδομάδες στο Le Mans, με χρόνο 1:57.724. Πίσω  του, με διαφορά σχεδόν 5 δέκατα, ήταν ο Romano Fenati, ενώ ο Jaume Masia, με χρόνο 1:58.387 "έσπασε" ένα ιταλικό 1-2-3 στις ΕΔ1 καθώς βρέθηκε μπροστά από τον Niccolo Antoneli. Την πεντάδα έκλεισε ο Νοτιοαφρικανός Darryn Binder με χρόνο 1:58.554.

Ο πρώτος στο πρωτάθλημα ,Pedro Acosta, βρέθηκε στην 14η θέση, με χρόνο 1:59.377.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Η Pramac υπογράφει με την Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα