• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανανέωσε ο Brad Binder!
Στην KTM μέχρι το 2024!
Νέα 01/06/2021 - 13:51

Ο πρώτος νικητής στην μεγάλη κατηγορία με  ΚΤM, Brad Binder ανανέωσε το συμβόλαιο του με το αυστριακό εργοστάσιο μέχρι το τέλος του 2024.

"Είμαι υπερβολικά χαρούμενος που ανανεώσαμε για τρεις ακόμα σεζόν με την KTM,  κάτι που θα μας πάει στα 10 χρόνια (συνεργασίας)", δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός αναβάτης. "Είναι τέλειο που είμαι με αυτό τον κατασκευαστή τόσο πολύ καιρό και παντα είχαμε καλή σχέση. Είναι πολυ ωραίο να λαμβάνεις τέτοια υποστήριξη και πίστη από την εταιρεία. Είναι τιμή μου. Από εδώ και πέρα μπορούμε να εστιάσουμε στο να βελτιωθούμε για να είμαστε μπροστά. Δεν είμαστε πολυ μακρυά και θα ήταν τέλειο να κάναμε κάτι σπουδαίο μαζί ".

Από πλευράς KTM, ο Pit Beirer δήλωσε: "Ηταν ενα πολυ εύκολο συμβόλαιο για εμάς γιατί αγαπάμε τον Brad, τόσο σαν οδηγό όσο και για το τι φέρνει στην ομάδα,  στο εργοστάσιο και στα MotoGP.  Επίσης ήταν πολυ ενθουσιασμένος με το να δεσμευτεί με εμάς και αυτό σημαίνει πολλα για την πρόοδό μας και τις δυνατότητές μας στο πρωτάθλημα. Μερικές φορές βρίσκεις έναν αναβάτη με την δική σου φιλοσοφία και το γεγονός ότι ο Brad έχει φτάσει στην κορυφή μαζί μας μέσα σε 10 χρόνια είναι μια ειδική ιστορία. Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να θέτουμε νέους στόχους μαζί του".

Ο 25χρονος Νοτιοαφρικανός αναβάτης ξεκίνησε την συνεργασία του με την KTM από το Rookies Cup και στη συνέχεια αγωνίστηκε με την ομάδα του Aki Ajo στην Moto3 και την Moto2 και κατάφερε να φέρει την πρωτη νίκη της KTM στη μεγάλη κατηγορία το 2020. Η ανανέωση συμβολαίου που έκανε θα φτάσει την σχέση του με το αυστριακό εργοστάσιο στα 10 χρόνια. 

Επόμενο άρθρο »

O Marquez αισιόδοξος για τον αγώνα της Βαρκελώνης

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Η πτώση ήταν ότι χειρότερο αλλά ταυτόχρονα και θετικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα