• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: Δεν υπήρχε τίποτα θετικό για την Honda στη Βαρκελώνη
Νέα 08/06/2021 - 23:23

Αν μόλις δύο χρόνια πριν κάποιος έλεγε ότι θα πλησιάζαμε στο διάλειμμα του καλοκαιριού με την Honda να μην έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο, σίγουρα θα τον περνούσαν για τρελό. Μερικές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία και πρέπει να την κοιτάς κατάματα. Και αυτό ακριβώς κάνει τώρα ο Alberto Puig, ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από περιστασιακά σχόλια. 

"Από πλευράς απόδοσης, δεν υπήρξε ούτε ένα θετικό σημείο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το HRC και η ομάδα είναι αφοσιωμένοι 100% στο να λύσουν τα προβλήματα, να βρουν και να δημιουργήσουν λύσεις για τους αναβάτες μας. Αν μιλήσουμε για τις πτώσεις, το θετικό είναι ότι και οι δύο αναβάτες δεν χτύπησαν".

Αυτή τη στιγμή έχει έρθει η ώρα για σκληρή δουλειά στην Honda. 

"H Honda HRC ποτέ δεν ψάχνει για δικαιολογίες και το ίδιο κάνουν και οι αναβάτες της. Υπάρχει ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό".

Το Sachsenring είναι μια πίστα που δίνει ελπίδες στην Honda. 

"Τώρα η προτεραιότητα είναι να λύσουμε τα προβλήματα. Το Sachsenring είναι μια πίστα όπου οι αναβάτες μας είναι ιδιαίτερα γρήγοροι, ειδικά ο Marc. Όλοι γνωρίζουμε την ταχύτητά του εκεί. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τις τέλειες συνθήκες για να κάνουμε μεγάλα βήματα ανάμεσα στους αγώνες. Σε κάθε περίπτωση, προφανώς, θα προσπαθήσουμε ".

Επόμενο άρθρο »

Nέα δεδομένα δημιούργησαν τα MICHELIN Power Slicks στην Καταλονία

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Test: Ανάλυση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα