• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Πέταξα τον αγώνα στους πρώτους γύρους
Δεν είμαι χαρούμενος
Νέα 20/06/2021 - 22:25

Ο Francesco Bagnaia κατάφερε σήμερα να βρεθεί από 15ος στην πέμπτη θέση. Σε κάθε περίπτωση ένα τέτοιο αποτέλεσμα κρίνεται ως θετικό. Παρόλα αυτά ο Ιταλός αναβάτης δεν είναι ευχαριστημένος. 

"Μικρή σημασία έχει αν δεν κερδίσεις. Δεν μπορώ να δω το ποτήρι μισογεμάτο. Είμαι στην εργοστασιακή ομάδα και δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος που τερμάτισα πέμπτος. Πέταξα άλλη μια ευκαιρία ενώ θα μπορούσα να είμαι στο βάθρο. Πολλοί πίστευαν ότι δεν είμαι φαβορί, αλλά ξέρω ότι είχα ρυθμό αντίστοιχο με του Marquez και του Oliveira. Πέταξα τον αγώνα στους πρώτους γύρους και έχασα βαθμούς από τον Quartararo ξανά,  ακόμα και αν πέρασα τον Miller και τον Zarco. Πρέπει να ξαναγίνω γρήγορος, όπως ήμουν στο Mugello, ξεκινώντας από το  Assen".

Ο Bagnaia εξηγεί τι πήγε στραβά στην αρχή. 

"Για τους πρώτους 6 ή 7 γύρους το πισω λάστιχο γλιστρούσε στην είσοδο της στροφής, κάτι που δεν είχε γίνει όλο το Σαββατοκύριακο και πρέπει να καταλάβουμε γιατί. Όταν άρχισε να δουλεύει, άρχισε και η βροχή,  μπόρεσα να πιέσω και να επανέλθω. Τότε άρχισαν οι υπόλοιποι να έχουν θέμα με τα ελαστικά. Τότε μπόρεσα να είμαι σταθερός και να έχω καλό ρυθμό. Προσπέρασα 9 αναβάτες σε μια πίστα που είναι δύσκολο να προσπεράσεις.  Είμαι χαρούμενος με αυτό. Αλλά δεν είναι δυνατόν να χάνουμε τόσο πολύ χρόνο στην αρχή".

Στην ερώτηση αν ο Marquez και ο Oliveira θα μπορούσαν να είναι αντίπαλοί του για τον τίτλο απάντησε:

"Είναι ωραίο να βλέπεις τέσσερις ή πέντε πολύ δυνατές ομάδες. Ο Miguel είναι ένας από τους πιο δυνατούς αναβάτες. Είναι κάποιος που μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα και ο Marc επέστρεψε στις νίκες. Έχω να ανέβω στο βάθρο εδώ και τέσσερις αγώνες. Πρέπει να βρεθώ εκεί το συντομότερο δυνατόν".

 

Επόμενο άρθρο »

MOTOGPWORLDPADDOCK "live" από το Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

Ο βασιλιάς του Sachsenring επέστρεψε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα