• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το Assen είναι μια τέλεια πίστα
Αλλά πρέπει να καταλάβω τι έγινε στην Γερμανία
Νέα 22/06/2021 - 22:42

Ο αγώνας της Γερμανίας άφησε πίκρα στην ομάδα της Petrona. Οι αναβάτες της τερμάτισαν 14ος (Valentino Rossi) και 18ος (Franco Morbidelli). O αγώνας του Assen έπεται, ακριβώς πριν το διάλλειμα του καλοκαιριού. Είναι μια πίστα που ο Valentino Rossi ξέρει πολύ καλά και είναι εκεί που πήρε την τελευταία του νίκη το 2017.

Το να μιλάμε για νίκη του γιατρού είναι βέβαια μη ρεαλιστικό, με έναν από τους λόγους να είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Petronas. "Πρέπει να καταλάβουμε τι έγινε στην Γερμανία και να βελτιωθούμε πριν πάμε στο Assen", δήλωσε ο Valentino Rossi. "Το Assen είναι μια εκπληκτική πίστα για εμένα, μου αρέσει πολύ η μορφολογία της, έχει ωραία ροή. Είναι μια πίστα που πραγματικά απολαμβάνω και πάντα έχω μια πολύ ωραία αίσθηση όταν οδηγώ εκεί. Οπότε πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, να επικεντρωθούμε στον τελευταίο αγώνα πριν το καλοκαίρι και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Στην άλλη πλευρά του γκαράζ, ήταν μια απογοητευτική μισή σεζόν για τον περσινό δεύτερο στο πρωτάθλημα, Franco Morbidelli που αγωνίζεται με μια Yamaha διετίας. Παρόλα αυτά, ο Morbidelli είναι ένας μαχητής που δεν το βάζει κάτω.

"Νοιώθω αισιόδοξος για το Assen, είναι μια πίστα που έχει πολύ ωραία ροή, σε αντίθεση με το Sachsenring. Είναι άλλη μια ιστορική πίστα, σαν το Mugello, και είναι πολύ ωραία να οδηγάς εκεί. Έχει τις δυσκολίες της, με τις αλλαγές κατεύθυνσης με μεγάλη ταχύτητα αλλά έχει και πολύ πλάκα ταυτόχρονα. Ίσως εκεί καταφέρω να βρω και να εκμεταλλευτώ πλεονεκτήματα της μοτοσυκλέτας μου. Κέρδισα εκεί το 2017, οπότε είναι μια πίστα που έχω καλές αναμνήσεις. Ελπίζουμε να έχουμε έναν καλό αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο".

 

Επόμενο άρθρο »

ΣΟΚ: Εκτός GP Ολλανδίας ο Morbidelli

« Προηγούμενο άρθρο

Puig: Σημαντική νίκη για τον Marquez και την Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα