• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Donington Park ΕΔ
Ταχύτερος ο Garrett Gerloff
Νέα 02/07/2021 - 22:26

Tα Superbikes επέστρεψαν στο Donington Park για τον τέταρτο αγώνα της χρονιάς. Την Παρασκευή κατά τις ΕΔ1, πρώτος ήταν ο Jonathan Rea, όμως το απόγευμα, στις ΕΔ2, ο Garrett Gerloff, που είχε αντικαταστήσει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στον αγώνα του Assen, τον τραυματία Franco Morbidelli στα MotoGP.

O Gerloff είχε σημαντική βελτίωση μέσα στην ημέρα και στα τελευταία στάδια των ΕΔ2 κατάφερε με ελαστικό SCX να βρεθεί στην πρώτη θέση, με χρόνο 1::27.524. Δεύτερος, ήταν ο Jonathan Rea, ο οποίος βρισκόταν στην κορυφή τόσο στις ΕΔ1, όσο και στο πρώτο εικοσάλεπτο των ΕΔ2, με χρόνο 1:27.853, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Toprak Razgatlioglu, με το μελάνι στο νέο του συμβόλαιο να μην έχει στεγνώσει ακόμα, με χρόνο 1:28.048.

Ο ομόσταυλος του Jonathan Rea, Αlex Lowes, βρισκόταν πίσω από τον Rea στο 1-2 κατά το πρώτο εικοσάλεπτο του session και τελικά βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Πέμπτος ήταν ο Scott Redding, που αγωνίζεται για πρώτη φορά με κοινό στο Donington Park στα Superbikes, όπου και κέρδισε την πρώτη του νίκη στα 125cc το 2008.

Έκτος ήταν ο αναβάτης της BMW, Tom Sykes που χώρισε τις δύο εργοστασιακές Ducati, καθώς πίσω του ήταν ο νικητής του πρώτου αγώνα και του αγώνα της superpole στο Misano, Michael Ruben Rinaldi. O Leon Haslam ήταν όγδοος βάζοντας την Honda μέσα στην πρώτη δεκάδα, μπροστά από τον Lucas Mahias, που με την Kawasaki του ήταν ο ταχύτερος μη εργοσταστιακός οδηγός στην ένατη θέση. Την δεκάδα έκλεισε ο Michael Van Der Mark, βάζοντας και τις δύο εργοστασιακές ΒMW μέσα στην δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

O Dovizioso θέλει να γυρίσει στα MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

O Toprak Razgatlioglu υπογράφει με την Yamaha στα Superbikes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα