• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Cadalora: η Aprilia δεν θα ταιριάξει στον Viñales
Νέα 03/07/2021 - 23:17

O Luca Cadalora σχολίασε τον αγώνα του Viñales στο Assen όπως και την απόφασή του να αποχωρήσει από την Yamaha. 

" Παρά την ασυνήθιστη επιλογή ελαστικών, ο Viñales είχε έναν καλό αγώνα. Όταν ξέφυγε από τον Nakagami και άλλους πιο αργούς οδηγούς, οδήγησε σκληρά μέχρι το τέλος του αγώνα. Η αναποφασιστικότητά του στις προσπεράσεις στην αρχή του αγώνα είναι ένα χαρακτηριστικό του που έχουμε ήδη δει από αυτόν και τον τιμώρησε. Για αυτό τον λόγο δεν μπορούσε να παλέψει με τον Quartararo".

Έπειτα, ο Cadalora αναφέρθηκε στην απόφαση του Maverick Viñales να φύγει από την Yamaha. 

"Το ότι ο Viñales θέλει να φύγει από την Yamaha είναι μια απόφαση που δύσκολα γίνεται κατανοητή, αλλά το να έχεις για ομόσταυλο κάποιον σαν τον Quartararo μπορεί να σε οδηγήσει σε αυτή την απόφαση. Το 1993 κανείς δεν ήθελε να είναι ομόσταυλος του Rainey. Την χρονιά πριν από αυτόν ήταν ο Kocinski και τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά. Προσωπικά πάντα μου άρεσε να έχω έναν δυνατό ομόσταυλο γιατί σε κάνει να βελτιωθείς, να γίνεις καλύτερος. Κατά την γνώμη μου ο Valentino και ο Lorenzo ήταν ένα ζευγάρι που πραγματικά έκανε και τους δύο να βελτιωθούν. Για μια ομάδα είναι καλό να έχει δύο δυνατούς αναβάτες, αλλά μερικές φορές δεν γίνεται. Πρέπει πάνω απ'όλα να είναι δυνατοί στο κεφάλι ".

" Στο τεχνικό κομμάτι, μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι η Yamaha δίνει την ίδια υποστήριξη και στους δύο εργοστασιακούς οδηγούς της. Νομίζω ότι ελάχιστοι κατασκευαστές έχουν αυτό το επίπεδο ισότητας στους αναβάτες τους και το γνωρίζω πολύ καλά ".

Τέλος, ο Cadalora μίλησε για την έντονα φημολογούμενη ένταξη του Viñales στην Aprilia. 

"H Aprilia είχε έναν πολύ καλό αγώνα στο Assen και ο Aleix Espargaro είναι ένας αναβάτης που μπορεί να πάει πολύ γρήγορα. Είναι από τους αναβάτες που μπορούν να κάνουν τα πάντα πάνω στην μοτοσυκλέτα. Δεν νομίζω ότι ο Viñales θα ταιριάξει με την Aprilia. Έχει οδηγήσει μοτοσυκλέτες MotoGP που είχαν μόνο εν σειρά κινητήρα και το να γυρίσεις σε μοτοσυκλέτα που έχει V4 μετά από τόσα χρόνια οδήγησης δεν είναι εύκολο ".

" Τα χρήματα δεν είναι το παν. Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι ο κατασκευαστής σε θέλει και για τους αναβάτες το πιο σημαντικό είναι να έχουν το σωστό περιβάλλον και τις εγγυήσεις που θα τους επιτρέψουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα κάνουν έναν αναβάτη να διαλέξει το ένα ή το άλλο, αλλά τα χρήματα δεν είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας ".

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Έκλεψαν τη νίκη από τον Περιστερά στο Donington

« Προηγούμενο άρθρο

O Oliveira αποκαλύπτει ότι τον προσέγγισε η Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα