• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary
Νέα Αγοράς 23/07/2021 - 15:54

Ducati Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary - Μια ειδική αριθμημένη έκδοση αφιερωμένη στον Troy Bayliss

 

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει ειδικό χαρακτηριστικό βάψιμο στο στυλ της Ducati 996 R με την οποία ο Αυστραλός αναβάτης κατέκτησε το πρώτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike.

 

Είκοσι χρόνια μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Superbike το 2001, η Ducati τιμώντας την θρυλική καριέρα του Bayliss δημιούργησε την ειδικά αναφερομένη επετειακή έκδοση για να γιορτάσει την επέτειο της κατάκτησης του 1ου πρωταθλήματος το 2001.

 

 

Η συνεργασία του Bayliss με την Ducati Corse στο Superbike World Championship υπήρξε πραγματικά εντυπωσιακή, αφού η απέδωσε 52 νίκες, 94 θέσεις στο βάθρο και 3 παγκόσμια πρωταθλήματα (2001, 2006 και 2008) με τρεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες της Ducati: 996 R, 999 R και 1098 R (όλες δικύλινδρες).

 

Επίσης ο Troy Bayliss είναι ο μοναδικός αναβάτης που τερμάτισε αγώνα στην 1η θέση στο MotoGP και στο World Superbike μέσα στην ίδια σεζόν (2006) συμμετέχοντας και στα δυο πρωταθλήματα με μοτοσυκλέτες της Ducati,

 

Για να δώσει ένα πιο σπορ χαρακτήρα και καλύτερες δυνατότητες ρυθμίσεων για οδήγηση σε πίστα η Ducati εξόπλισε την Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary με πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, εμπρός τηλεσκοπικό πιρούνι USD NX30 και πίσω αμορτισέρ TTX, της κορυφαίας Σουηδηκής Öhlins.

 

Επίσης θα είναι και 3 κιλά ελαφρύτερη σε σχέση με την στάνταρ έκδοση χάρη στην μπαταρία lithium-ion και τη στάνταρ μονοθέσια διαμόρφωση που εξυπηρετεί και το αγωνιστικό look, (η σέλα και τα μαρσπιέ συνεπιβάτη περιλαμβάνονται στο κιτ εξοπλισμού της μοτοσυκλέτας).

 

Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται: τα sport grips, το κάλυμμα τελικού από carbon και τιτάνιο, η σέλα αναβάτη με διπλή κόκκινη ραφή και τον αριθμό 21 ραμμένο επάνω της και αυτοκαθαριζόμενες αντλίες φρένου και συμπλέκτη με δοχεία υγρών σε smoke gray απόχρωση.

 

Η Panigale V2 είναι η μεσαία supersport μοτοσυκλέτα της Ducati και αποτελεί το μοντέλο εισόδου στην οικογένεια Panigale. Είναι εξοπλισμένη με τον 955 κ.εκ. κινητήρα Superquadro twin-cylinder (προδιαγραφών Euro 5), με απόδοση 155 ίππων στις 10,750 σ.α.λ. και ροπή 104 Nm στις 9,000 σ.α.λ.

 

Το ελαφρύ άλλα στιβαρότατο πλαίσιο είναι monocoque, και η σχεδίαση ακολουθεί τις γραμμές της Panigale V4.

Επόμενο άρθρο »

Νέο SYM X’PRO 125

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτη Παρουσίαση - Πιρούνι ÖHLINS ΜΤΒ RXF38m2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα