• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Francesco Bagnaia: Πρέπει να βελτιωθούμε
Αν θέλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα
Νέα 29/07/2021 - 21:48

H Ducati βρίσκεται αυτή την στιγμή δεύτερη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με 17 βαθμούς διαφορά από την πρώτη Yamaha, ενώ τρεις από τους αναβάτες της βρίσκονται μέσα στους τέσσερις πρώτους. 

Ο Zarco είναι αυτός που βρίσκεται πιο κοντά στον Quartararo αν και η διαφορά τους είναι 34 βαθμοί, με τον Bagnaia τρίτο, με διαφορά 47 βαθμούς από τον αναβάτη της Yamaha. 

O Bagnaia έκανε μια πολύ καλή αρχή το 2021, ανεβαίνοντας στο βάθρο τρεις φορές στους τέσσερις πρώτους αγώνες, αλλά έπεσε από την κορυφή στο Mugello και δεν ήταν στους τέσσερις πρώτους στην Βαρκελώνη, στο Sachsenring και στο Assen. 

Παρόλα αυτά, ο Ιταλός αναβάτης είναι βελτιωμένος σε σχεση με τις δύο πρώτες σεζόν του, καθώς έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 109 βαθμούς, περισσότερους από όσους συγκέντρωσε κατά τις δύο προηγούμενες χρονιές μαζί! 

Αυτό τον αφήνει ικανοποιημένο για την μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα, αλλά αφήνει κάθε ελπίδα για τον τίτλο να βασίζεται στην βελτίωση της Ducati το δεύτερο μισό του 2021.

"Ναι, είμαι χαρούμενος μόνο για αυτόν τον λόγο", ανέφερε ο Bagnaia για την σεζόν του μέχρι τώρα. "Αλλά πρέπει να κάνουμε ένα βήμα γιατί, αν θέλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα ή να έχουμε μια ελπίδα να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, πρέπει να βελτιωθούμε".

" Εγώ πρέπει να βελτιωθώ σαν αναβάτης και η μοτοσυκλέτα πρέπει να βελτιωθεί όπως οι κορυφαίες μοτοσυκλέτες. Οπότε έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε ".

" Θα δουλέψουμε ώστε να είμαστε πιο προετοιμασμένοι, πιο έτοιμοι στην Αυστρία και μιλάω πολύ με την ομάδα, ώστε να βρούμε κάτι που θα μας βοηθήσει γιατί αυτή την στιγμή, ο Quartararo και η Yamaha βρίσκονται ένα βήμα μπροστά μας".

Επόμενο άρθρο »

Ο Danilo Petrucci μένει μάλλον εκτός!

« Προηγούμενο άρθρο

Guidotti: Αν έρθει η πρώτη νίκη θα είναι καλοδεχούμενη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα