• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valentino Rossi: Θέλουμε και περιμένουμε περισσότερα
Από το δεύτερο μισό της σεζόν
Νέα 02/08/2021 - 20:09

Όλοι αναμένουμε την απόφαση του Valentino Rossi για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του σαν οδηγός MotoGP το 2022. Οι οπαδοί είναι διχασμένοι, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι ο Ιταλός αναβάτης πρέπει να αποσυρθεί βάση των τελευταίων του αποτελεσμάτων, ενώ άλλοι θεωρούν ότι θα πρέπει να συνεχίσει για έναν χρόνο με την Ducati στην δική του ομάδα, ώστε να αποσυρθεί με τον τρόπο που του αρμόζει - σε πίστες γεμάτες χιλιάδες οπαδούς.

Φέτος, ο Valentino μετακινήθηκε στην Petronas, αλλά η χρονιά δεν έχει πάει καλά μέχρι στιγμής. Με καλύτερο αποτέλεσμα μια δέκατη θέση στο Mugello και με τρεις εγκαταλείψεις, σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως τα ονειρευόταν ο γιατρός.

"Το πρώτο μισό της χρονιάς δεν ήταν φανταστικό για εμάς, γιατί δυσκολευτήκαμε αρκετά και ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, γιατί το επίπεδο των αναβατών και όλων των μοτοσυκλετών στα MotoGP είναι πολύ υψηλό. Οπότε ξέρουμε ότι πρέπει να παλέψουμε σκληρά, αλλά θέλουμε περισσότερα, περιμένουμε περισσότερα, οπότε θέλουμε να προσπαθήσουμε για καλύτερα αποτελέσματα και να δουλέψουμε σκληρά για το δεύτερο μισό της σεζόν".

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την δήλωση του Valentino Rossi: 

 

Επόμενο άρθρο »

"Σπουδαίες αναμνήσεις"

« Προηγούμενο άρθρο

Στην Ducati η μάχη δεν είναι μόνο με τον Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα