• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Σπουδαίες αναμνήσεις"
Η Tech3 KTM έτοιμη να επιστρέψει στην Αυστρία
Νέα 03/08/2021 - 13:42

Αυτή την εβδομάδα η Tech3 KTM επιστρέφει στην πίστα όπου πέρυσι πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από 20 χρόνια προσπαθειών, με τον Miguel Oliveira που εκμετταλεύτηκε την μάχη του Jack Miller με τον Pol Espargaro και, με το λάθος τους στην τελευταία στροφή, κατάφερε να περάσει πρώτος την γραμμή του τερματισμού. Ο Πορτογάλος αναβάτης έδωσε στην Τech3 άλλη μια νίκη στον τελευταίο αγώνα στο Portimao, πριν την μεταγραφή του στην εργοστασιακή KTM, με την θέση του στην Tech3 να συμπληρώνεται από τον Danilo Petrucci.

To φετινό line-up με τον Petrucci και τον Iker Lecuona, που συνεχίζει από πέρυσι, δεν έχει καταφέρει ακόμα να απειλήσει τους πρωτοπόρους, με τον Ιταλό αναβάτη να φτάνει πιο κοντά στο Le Mans ,όπου κατέκτησε την πέμπτη θέση. Και οι δύο φαίνεται να έχουν χάσει την θέση τους για του χρόνου από τους Remy Gardner και Raul Fernandez.

Η μεταφορά του Fernandez στα MotoGP δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί μπροστά στους οπαδούς της KTM στο Red Bull Ring (οι αγώνες της Αυστρίας θα έχουν το μεγαλύτερο αριθμό θεατών από όταν ξεκίνησε η πανδημία), κατά τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα.

Σε κάθε περίπτωση, η Αυστρία θα είναι δύο ιδιαίτερα Σαββατοκύριακα για την Tech3.

"Όλοι ξέρουν ότι είναι ο αγώνας εντός έδρας του κατασκευαστή μας, οπότε είναι πολύ σημαντικός για εμάς", δήλωσε ο Herve Poncharal, μάνατζερ της Tech3. "Προφανώς έχουμε σπουδαίες αναμνήσεις από πέρυσι, όπου πήραμε την πρώτη μας νίκη με τον Miguel Oliveira, κάτι το οποίο δεν θα ξεχάσουμε".

"Γνωρίζουμε ότι η KTM RC16 δουλεύει καλά στο Red Bull Ring οπότε στοχεύουμε για τερματισμό μέσα στην δεκάδα για τον Danilo και τον Iker φέτος. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ανυπόμονοι να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες μετά από ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα".

O Petrucci, ο οποίος δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο μισό της σεζόν δήλωσε: " Υπάρχουν κάποιες ευθείες, στις οποίες έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε, αλλά είχα ένα μήνα ανάρρωσης και ξεκούρασης και θέλω να ξεκινήσω το δεύτερο μισό της χρονιάς με έναν σωστό τρόπο ώστε να είμαι ξεκάθαρα καλύτερος από ότι στο πρώτο μισό".

Ο Lecuona, που έχει συγκεντρώσει τους μισούς από τους 26 βαθμούς του Petrucci ανέφερε: " Μου αρέσει πολύ το Red Bull Ring, γιατί πέρυσι τερμάτισα δύο φορές μέσα στους πρώτους 10 σε αυτή την πίστα. Ξέρω ότι η KTM δουλεύει καλά εκεί και είναι από τις αγαπημένες μου πίστες. Οπότε περιμένω ότι θα μπορώ να κρατηθώ μπροστά και να παλέψω για μια θέση μέσα στην δεκάδα".

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Παγκόσμιο Junior Motocross 2021, Μεγαλόπολη, 31/7 – 1/8

« Προηγούμενο άρθρο

Valentino Rossi: Θέλουμε και περιμένουμε περισσότερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα