• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Styria: Μoto2 ΕΔ1
Ο Marco Bezzechi άνετα στην πρώτη θέση
Νέα 06/08/2021 - 12:58

O Marco Bezzechi κυριάρχησε σχετικά άνετα στις ΕΔ1 της Moto2, σε ένα session που είχε εκπλήξεις, καθώς πολλά μεγάλα ονόματα που έχουμε συνηθίσει στις πρώτες θέσεις έμειναν πίσω.

Στην αρχή του session oι αναβάτες της Petronas Xavi Vierge και Jake Dixon κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις, κάτι πολύ καλό για αυτούς, καθώς επίσημα υπάρχει ακόμα κενή θέση στην Petronas στα MotoGP για το 2022. Σύντομα όμως ο Marco Bezzechi ανέβηκε στην πρώτη θέση με χρόνο 1:25.812, που σύντομα βελτίωσε σε 1:25.342, ενώ ο Xavi Vierge είχε πτώση στο τέλος του πρώτου τετάρτου. Πτώση είχε επίσης ο Cameron Beaubier στην τρίτη στροφή.

Καθόλη την διάρκεια των ΕΔ1, ο Marco Bezzechi βρισκόταν στην πρώτη θέση και ο μόνος που κατάφερε να τον ρίξει από εκεί ήταν ο Augusto Fernandez, που, 3.30 λεπτά πριν το τέλος έκανε χρόνο 1:29.195. Όμως στον τελευταίο του γύρο, και ενώ η καρό σημαία είχε ήδη βγει, ο Bezzechi έκανε χρόνο 1:29.115 ανεβαίνοντας μια και καλή στην κορυφή και κλειδώνοντας ένα πολύ δυνατό πρώτο session.

Ο Augusto Fernandez έμεινε δεύτερος ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Aron Canet (1:29.363). Τέταρτος ήταν ο Lorenzo Dalla Porta που κατάφερε να ανέβει πολλές θέσεις στο τέλος του session, μπροστά από τον Sam Lowes. Ο Ai Ogura ήταν έκτος, μπροστά από τους αναβάτες του Aki Ajo (που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις πρώτες θέσεις), Remy Gardner και Raul Fernandez.

O Stefano Manzi ήταν ένατος, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Jorge Navarro. Πολλοί δυνατοί ήταν στα πρώτα στάδια τόσο ο Somkiat Chantra όσο και ο Thomas Luthi που τελικά υποχώρησαν στην 11η και 14η θέση αντίστοιχα.

 

Επόμενο άρθρο »

Styria: Moto3 EΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Styria: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα