• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Styria: MotoGP ΕΔ4
Στην κορυφή ο Fabio Quartararo
Νέα 07/08/2021 - 15:21

Όπως έχουμε συνηθίσει πολλές φορές φέτος, στην κορυφή των ΕΔ4 βρέθηκε ο Fabio Quartararo. Ο Γάλλος αναβάτης κατάφερε ήδη από τα μέσα του session με χρόνο 1:23.936 (τον οποίο βελτίωσε σε 1:23.816) να βρεθεί στην κορυφή, "ρίχνοντας" από εκεί τον ομόσταυλό του, Maverick Viñales. Από εκεί και πέρα κανείς δεν κατάφερε να απειλήσει τον Quartararo, ο οποίος διανύει άλλο ένα πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο.

Δεύτερος ήταν ο Francesco Bagnaia (1:24.022) που προσπάθησε πολύ να πλησιάσει τον Quartararo. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Maverick Viñales (1:24.024). Ο Joan Mir είχε πτώση στην ένατη στροφή στα πρώτα στάδια του session, αλλά παρόλα αυτά επανήλθε και κατάφερε να κάνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Marc Marquez που ήταν πάλι η κορυφαία Honda. 

Πολύ δυνατός ήταν ο Dani Pedrosa στην έκτη θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Takaaki Nakagami. Ο Jack Miller συνεχίζει να έχει ένα "ήσυχο" Σαββατοκύριακο στην όγδοη θέση, καθώς βρίσκεται μόνιμα μέσα στην δεκάδα, χωρίς όμως να "χτυπάει" τις πρώτες θέσεις. Πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον rookie, Enea Bastianini στην ένατη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Miguel Oliveira, που δείχνει να ανακάμπτει μετά την πτώση του χθες.

Βελετιωμένος εμφανίστηκε ο Cal Crutchlow στην 16η θέση, ενώ ο Valentino Rossi ήταν 19ος.

Επόμενο άρθρο »

O Raul Fernandez ανεβαίνει στα MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Styria: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα