• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Raul Fernandez ανεβαίνει στα MotoGP!
Στην ΚΤΜ Tech3 Factory Racing
Νέα 07/08/2021 - 15:44

Η ΚΤΜ μόλις ανακοίνωσε αυτό που φημολογούταν έντονα και όλοι περιμέναμε. Ο Raul Fernandez (τώρα αναβάτης της Moto2 με την ομάδα του Aki Ajo) του χρόνου θα αγωνίζεται στα MotoGP, στην KTM Tech3 Factory Racing δίπλα στον τωρινό του ομόσταυλο, Remy Gardner, που επίσης ανεβαίνει στα MotoGP του χρόνου. 

"Ειλικρινά, είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτή την ευκαιρία που μου δίνει η KTM, τόσο για φέτος, όσο και για του χρόνου", δήλωσε ο 20χρονος Ισπανός. "Μαθαίνω πολλά και απολαμβάνω την Moto2 και είχα την ευκαιρία να μπω στα MotoGP, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων. Είναι το όνειρο κάθε αναβάτη να φτάσει σε αυτή την κατηγορία. Αυτή τη στιγμή, το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσω να επικεντρώνομαι σε αυτή τη σεζόν και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέχρι τον τελευταίο αγώνα, παλεύοντας για το πρωτάθλημα. Αν αυτό δεν λειτουργήσει είναι εντάξει, τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και πρέπει να κοιτάς τα θετικά. Είμαι rookie φέτος και θέλω να κλείσω αυτό το κεφάλαιο και να ξεκινήσω το 2022 όπου θέλω να βρω μια καλή αίσθηση πάνω στην μοτοσυκλέτα και στοχεύω, πάνω από όλα, να μπορώ να περνάω καλά".

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνω ότι ο Raul θα ανέβει στην κατηγορία των MotoGP μαζί μας και αυτό αποδεικνύει ότι το πρότζεκτ μας (ΚΤΜ GP Academy) δουλεύει από το Rookies Cup μέχρι τα MotoGP", ανέφερε ο Pit Beirer. "Όλοι ξέρουμε ότι ο Raul είναι τρομερό ταλέντο. Το άλμα του από την Moto3 στην Μοtο2 συνοδεύτηκε από ερωτηματικά αλλά απέδειξε συστηματικά ότι είναι ένας εξαιρετικός αναβάτης πάνω στην μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα, το οποίο ήταν η αρχική μας σκέψη και ελπίδα γιατί ήταν αρκετά ψηλός για την Moto3. To να ανέβει τόσο γρήγορα στα MotoGP δεν ήταν το αρχικό μας πλάνο αλλά απέδειξε ότι έχει την δυνατότητα. Η σύνθεση της ομάδας στην Moto2 τώρα με τον Remy είναι dream team, οπότε το να ανεβάσουμε και τους δύο στα MotoGP μας κάνει πολύ δυνατούς και σημαίνει ότι πλέον έχουμε αναβάτες στα MotoGP που έχουν έρθει από το σύστημά μας. Είχαμε -και ακόμα έχουμε- άλλη μια dream team με τον Brad και τον Miguel και τώρα μπορούμε να επαναλάβουμε την ίδια ιστορία με άλλη μια σύνθεση από την Moto2. Αν ξέρεις τα παιδιά, το background τους, πως δουλεύουν και πως αισθάνονται μέσα στην ΚΤΜ, τότε η όλη προσπάθεια γίνεται δυνατότερη".

"Είμαστε χαρούμενοι, περήφανοι και ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Raul Fernandez δίπλα στον Remy Gardner", συμπλήρωσε ο Herve Poncharal, μάνατζερ της Tech3. "Θεωρώ ότι θα είναι μια τρομερή σεζόν το 2022 με δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Moto2 να ανεβαίνουν στην μεγάλη κατηγορία. Αν και θα είναι η πρώτη τους χρονιά, είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα μάθουν γρήγορα και μετά από μερικούς αγώνες θα δείξουν τις δυνατότητές τους στα MotoGP. Ο Raul είχε μια τρομερή μισή πρώτη χρονιά στην Μοτο2, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί εδώ και καιρό. Παρόλο που είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή την ανακοίνωση, ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα μισή σεζόν με τους τωρινούς μας αναβάτες, Danilo Petrucci και Iker Lecuona και θέλω να τους ευχαριστήσω για την αφοσίωσή τους και την ατελείωτη βοηθητική τους συμπεριφορά και προφανώς τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον".

Επόμενο άρθρο »

Styria: MotoGP KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Styria: MotoGP ΕΔ4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα