• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WORLDSBK Most: Δεύτερος αγώνας
Η νίκη του Redding βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα
Νέα 08/08/2021 - 19:29

Ο Toprak Razgatlioglu έκανε μια εκπληκτική εκκίνηση και έστριψε πρώτος, μπροστά από τον ομόσταυλό του, Andrea Locatelli. Ο Scott Redding έκανε μια κακή εκκίνηση αλλά ανέκαμψε στην τρίτη θέση, με τον Jonathan Rea να είναι τέταρτος και να πιέζεται από τον ομόσταυλό του, Alex Lowes. Στην πρώτη στροφή, ο Axel Bassani έπεσε και συμπαρέσυρε μαζί του τον Alessandro Delbianco, ενώ οι Karel Hanika, Isaac Viñales και Chaz Davies αναγκάστηκαν να περάσουν από την αμμοπαγίδα. 

Στον τρίτο γύρο, ο Redding κατάφερε να περάσει τον Locatelli και ο Rea είχε αφήσει πίσω τον Lowes και πλησίαζε τους πρώτους τρεις. Δύο γύρους μετά, ο Redding πέρασε τον Razgatlioglu στην πρώτη στροφή και ο Rea, εκμεταλλευόμενος τα λάθη των Lowes και Locatelli βρέθηκε στην τρίτη θέση στον ένατο γύρο. 

Πίσω τους, όπως και στον αγώνα της superpole, μαινόταν μια μάχη για την έκτη θέση, με τον Tom Sykes να αμύνεται του Leon Haslam και τον Michael Ruben Rinaldi να ακολουθεί. Ο Michael Van Der Mark βρισκόταν ένατος ενώ ο  Garrett Gerloff έκανε έναν ήσυχο αγώνα στην δέκατη θέση, αλλά κατάφερε σταδιακά να αυξήσει τον ρυθμό του. Τρεις γύρους αργότερα, στο πρώτο σικέιν, οι θέσεις άλλαξαν, με τον Rinaldi να είναι έκτος, μπροστά από τους Sykes, Van Der Mark, Gerloff και Haslam.

Μπροστά, ο Redding έκανε τον αγώνα της ζωής του, καθώς είχε ξεφύγει από τον Razgatlioglu και είχε κάνει διαφορά 2 δευτερολέπτων. Ο Rea βρισκόταν 7 δευτερόλεπτα ακόμα πιο πίσω, ενώ τέταρτος ήταν ο Locatelli. 

Η νίκη του Redding και η υπόλοιπη σύνθεση του βάθρου, σημαίνει ότι αυτή την στιγμή η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα σε Rea και Razgatlioglu είναι μόλις 3 βαθμοί, με το πρωτάθλημα να παίρνει πάλι φωτιά.

Πέμπτος ήταν ο Michael Ruben Rinaldi, που πέρασε στον τελευταίο γύρο τον Alex Lowes. O Michael Van Der Mark ήταν η κορυφαία ΒΜW στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Garrett Gerloff. 

Ο Tom Sykes τερμάτισε ένατος, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Alvaro Bautista.

Επόμενο άρθρο »

O Aleix Espargaro απογοητευμένος με τους αγωνοδίκες

« Προηγούμενο άρθρο

WORLDSBK Most: Αγώνας Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα