• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spielberg: MotoGP Ζέσταμα
Στην κορυφή ο Fabio Quartararo
Νέα 15/08/2021 - 11:41

Οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν σήμερα το πρωί για τελευταία φορά στην πίστα, πριν τον αγώνα. O Fabio Quartararo δεν έχασε χρόνο, βρέθηκε κατευθείαν στην πρώτη θέση, με χρόνο 1:24.983 και υπενθύμισε σε όλους ότι μπορεί η πίστα να ευνοεί την Ducati, αλλά ο ίδιος θα βρίσκεται εκεί, όπως και την προηγούμενη Κυριακή.

Ο μόνος που κατάφερε να τον περάσει ήταν ο Brad Binder, ο οποίος ένα τέταρτο πριν το τέλος έκανε χρόνο 11:24.716 και ανέβηκε για λίγο στην κορυφή. Αμέσως μετά όμως, ο Quartararo έκανε χρόνο 1:24.114 και σταδιακά τον βελτίωσε σε 1:23.629, κατακτώντας την κορυφή στο ζέσταμα. 

Δεύτερος ήταν ο Johann Zarco, ο οποίος παρά την πτώση που είχε, με μεγάλη ταχύτητα, στην ένατη στροφή 4.30 λεπτά πριν το τέλος, είχε ήδη κάνει χρόνο 1:24.011. Την τριάδα έκλεισε ο Francesco Bagnaia (1:24.016).

O Aleix Espargaro ήταν τέταρτος, συνεχίζοντας την εμφάνισή του στις πρώτες θέσεις, ενώ πίσω του ήταν ο νικητής του προηγούμενου αγώνα και κάτοχος της pole position, Jorge Martin. O Brad Binder, που βρέθηκε για λίγο στην κορυφή και θα ξεκινήσει αργότερα από την 10η θέση του grid, έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (στο οποίο τερμάτισε τέταρτος). Πίσω του ήταν ο ομόσταυλός του, Μiguel Oliveira, που παρά τον τραυματισμό του το προηγούμενο  Σαββατοκύριακο, ανταπεξέρχεται πλήρως στα καθήκοντά του. Ο Jack Miller συνέχισε την "ήσυχη" εμφάνισή του στην όγδοη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι αναβάτες της Repsol Honda, Pol Espargaro και Marc Marquez.

 

Επόμενο άρθρο »

Spielberg: Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Αν θες να κερδίσεις, δεν μπορείς συνεχώς να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα