• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Τώρα δεν το διασκεδάζω
Τώρα υποφέρω
Νέα 24/08/2021 - 18:38

O Marc Marquez αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή την πιο δύσκολη πρόκληση της καριέρας του. Να επιστρέψει στον κανονικό του εαυτό. Η πτώση του στη Jerez πέρυσι ήταν τρομακτική, όπως ήταν και το αντίκτυπο στην φυσική του κατάσταση. Η νίκη στο Sachsenring τον βοήθησε, αλλά ο Ισπανός πρωταθλητής ξέρει ότι ακόμα χρειάζεται χρόνος για να φτάσει στο προηγούμενο επίπεδό του και αυτό είναι το μόνο που θέλει. 

"Το κίνητρό μου είναι δυνατότερο από πριν, γιατί είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω μια πολύ δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου", εξήγησε ο Marquez. 

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υποφέρει. 

"Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να δείχνεις τις δυνατότητές σου. Τις καλές στιγμές, όλοι είναι χαρούμενοι και χαμογελαστοί, και γρήγορα, στις δύσκολες στιγμές πρέπει να παλέψεις. Το πιο εύκολο θα ήταν να σταματήσω και να επιστρέψω όταν θα είμαι έτοιμος, σε 1-2 χρόνια. Αλλά δεν είναι το στυλ μου αυτό. Το στυλ μου είναι να προσπαθώ, να υποφέρω, να βελτιώνομαι και να επιστρέψω. Και να το διασκεδάζω πάνω στην μοτοσυκλέτα. Αυτή την στιγμή δεν διασκεδάζω, υποφέρω ".

Ο Marquez έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του, αλλά τα χειρότερα έχουν μάλλον περάσει. Ο Marc θυμάται τους φόβους του ένα χρόνο πριν. 

" Φοβόμουν ότι δεν θα ξαναείχα ένα φυσιολογικό χέρι. Υπήρχαν στιγμές τον  Οκτώβριο-Νοέμβριο που δεν μπορούσα να σηκώσω ένα μπουκάλι νερό, που πονούσα για να φάω, δεν μπορούσα να κουνήσω το χέρι μου με φυσιολογικό τρόπο. Ήμουν τρομαγμένος ".

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Η Michelin στο σπίτι του Βρετανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού

« Προηγούμενο άρθρο

Στηρίξτε τη συμμετοχή του Βασίλη Παντελεάκη στο RED BULL ROOKIES CUΡ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα